Nagot slags slott, jag tror det hette taxinge slott.

Forst ska jag borja med att saga att jag har kommit hem fran usa, och ar lite deppig eftersom jag saknar dom sa. Nan dag ska jag skriva fardigt om alla dagar i det perfekta landet med manga vall, Usa.

Men idag har jag vart med min mormor o hennes syster, o hella min familj. vi va pa nat slott. Dar hade dom nagra affarer som vi kolla i. jag kopte en mask. Assa en san som man har i ansiktet. Fast jag ska ha den hangande pa vaggen i mitt rum.
Vi va ocksa o fika dar vid slottet. Det va varsta paradiset. For dom hade sa mycket goa kakor o sa. O jag som alskar kakor.
Efter allt kak atande va jag sa sugen pa en grillad korv. Eftersom jag hade fatt i mig sa mycket socker.
Sa hela bilresan satt jag o tjata om korv. Sa nar vi hade akt farja fick jag antligen min korv. Tuvar sa va den icke grillad.

Sa nu sitter jag har och ska snart ga ner o kolla pa filmen med kort fran usa.

Sa vi hors nagon annan dag.

// Fanny 

Det blev inget fiskande, eller......


Heej!!!

Vi skulle ju da ut o fiska, men sa blev det inte. Vi akte istallet och leta scaleps. Det blev ju litte trangt i bilen. Troy korde, Molly satt i passagerar sattet o jag satt mellan dom. Dar bak satt Annie, Deidra o Brock. Men det gick ju bra anda.
Nar vi satt dar i bilen sa borjade det regna. Det bara vrakte ner.
Men nar vi kom fram, sa va det fint vader. Sa vi lastade av baten och det bar ivag till scalepsen (inte for att jag riktigt saker pa om det stavas sa) :)

Idag va det helt klart  mer batar en forra gangen. Och det va helt klart battre vader.
Vi, eller jag kastade ankar o vi la till. Alla hoppade i vattnet forutom jag o Annie.
Efter nara timmar av solande, sa tyckte Troy att jag skulle hjalpa till att fanga nara sanna dar grejer. O om han vill att du ska hjalpa till sa ar det inget du kan gora at det. Sa jag hoppa i. Han tog nan pinne o stak ner den brevid en san dar grej o skrek SER DU DEN?! da sa jag nej. Da blev han galen. KOLLA IGEN. SER DU DEN NU DA?! da svara jag ja, ja ser den. BRA, HAMTA DEN DA. Sa jag forsokte hamta den. Men...jag ar for latt sa jag kommer inte ner till botten. Sa han fick putta ner mig mot botten. Till sist fick jag tag pa den. Sa gjorde vi samma sak om igen. Jag fick tag pa nara till slut.

Sen sag vi nara konstiga fiskar. Sa Molly fanga dom. Dom va faktiskt ganska stora aven fast det bara va bebisar. Sen kom vi fram till att det va sanna dar fiskar som sitter fast pa hajar o sant. Brock va lite galen a och massakerade fisken med en stol. Nar Deidra holl i den med en kniv. valdigt akligt, men kul.

Vi sag ocksa en stor vatten skoldpadda. Skit coolt, jag som alltid velat se en. Troy simma efter den med en vatten kamra. Men nar han hoppa i vattnet skramde han den sa dumhuvudet kom inte ikapp honom.

Troy o Brock hadde nara tavlingar om vem som kunde hitta mest scaleps. A Brock van.

Sen fick Brock for sig att lyfta up mig. Sa han lyfte up mig o vande mig uponer som om jag va en leksak.

Sen akte vi hem, o hadde riktigt kul i bilen. Jag o Annie retade Troy. O han hottade me att slanga oss i poolen. O satta mig pa en krok o anvanda mig som beta till aligatorerna. Men han gjorde inget av det :)

Nu maste jag ga o lagga mig. Det ar en ny dag imorgon.

God natt
// Fanny

Dag 19 Dags att fiska.


Heej!!!!

Idag ska jag o Annie ut o fiska, med Troy o antagligen Molly. Det ska bli kul.

Imorrse akte jag o Annie vatten scooter. Men vi fick vanda, for massa sjogras hadde fastnat i motorn.

 Nu ska jag vanta pa Troy o Molly ska komma :)

Skriver mer sen.

// Fanny

Dag 18 Busch gardens o Adventure island


Heej!!!

Forst va jag o Annie pa Adventure island. Vi akte massa roliga vatten grejer. Det va en vatten bana som va lite laskig, Man satt pa nan gul plast grej. Sen gick det nastan rakt ner. Riktigt laskigt.

Sen ringde vi Debby. Sa kom hon o hamta oss, Och skjusa oss till Busch gardens. Forst akte vi nan galen bergodal banna.
Den hette Gwazzi. Den va gjord av tra, sa det skacka mega mycket. Men det va skit kul.

Sen forsokte Annie fa me mig pa Montu. En galen bergodal banna. Men jag vagrade. For den hadde 4 lopar, och det gick rakt ner.
Till sist blev hon arg pa mig. Riktigt arg. Men det loste sig, genom att hon akte den sjalv. 

Efter det akte vi hem o baka kakor. Det va skit kul. Och jakligt gott. 
Och jag brande inte sista platen. Det betydet att jag ar en riktig baggare.

Ha det sa bra.

// Fanny  

Dag 17


Idag har jag fatt en fransk pedikyr. Valdigt lyxit, jag har aldrig fatt det forut. Man sitter i en massage stol, och sen masserar dom ens ben och fotter. och sen malar dom ens tanaglar.
Det blev riktigt snyggt.
Det blev lite strul pa slutet. Debby och Rich ager en firma dar dom gor skyltar. Sa for utbytte sa fick dom 2 skyltar och Rich och Debby fick nan grej sa dom kunde fa pedikyr grattis.

Skriver mer sen, ska ata NU

// Fanny




Ja, och da kunde dom inte ge oss det grattis. Sa Debby blev arg pa dom och sa att dom inte har betalat skyltarna da. Och i safall sa ar det som om dom har stulit dom. Da blev den andra tjejen arg..... men det loste sig :)

Sen gick vi in pa nan stor affar. Och dar prova vi lite hattar och sant, o sa tog Debby kort. Sen hitta jag mitt favorit tuggumi, sa da kopte jag det. och ett par flippflopp, for minna andra gick sonder.
sen va vi alla hungriga, sa vi gick in pa en resturang och at lunch. Rich o Brock at ocksa lunch med oss. Jag at fish and ships.

Sen akte vi till Debbys och Richs firma. Dar gav Troy mig en tur pa mopeden. Och Brock gav Annie en tur.

Efter det akte vi (jag, Annie o Debby) till ett model hus bara for att kolla. Det va riktigt fint o lyxigt.

Sen akte vi hem o at det dar som vi fanga igar.

Ha det sa bra.

//Fanny

Dag 16 Scaleping jakt


Vi akte ut med baten for att "plocka" "musslor" ( vet inte vad en scalep ar pa svenska, vet iallafall att vi inte har dom i Sverige).
Sjon eller vad det nu va hette Clearwater Beach, det va saltvatten sa jag vet inte om det va en sjo eller na annat.
Det sporegnade, jag rakommenderar absolut inte att aka ut pa vattnet nar det regnar... Iallafall sa akte vi ( Jag, Annie, Brock, Molly och Troy ) runt ett tag for att hitta na bra stalle att "plocka" scaleps pa.  Till sist sa stannade baten och alla hoppade i vattnet forutom Annie och jag, eller Annie hoppade i vattnet for det va tydligen varmare i vattnet utan allt regn pa land. Jag daremot ville inte i vattnet, totalvagrade, det slutade med att Troy OCH Brock kastade mig i vattnet ( kast med liten Fanny sa Annie), jag boktavligen FLOG, blev inte glad.... Min bikini overdel akte nastan av, pinsamt fast ingen sag. Jag blev valdigt forvanad over hur langt jag flugit, ganska facinerande faktiskt  ( far inte saga faktiskt, det later som fuckthis pa engelska)

Nasta stalle vi akte till va ganska klart, fast jag vagade inte hoppa i vattnet aven fast alla andra va i vattnet, inklusive Annie som inte gillar fiskar. Hon fick mig att hoppa i till slut...

Plotsligt ser jag Annie uppe pa baten i panik, hon va precis framfor mig nara sekunder tidigare och vi va langt ifran baten, hon hade fatt syn pa stora fiskar, da fick jag panik och kom pa att jag va tvungen att simma mot baten, typ sa som Annie gjorde....  Nar jag kommit fram till baten sa kom jag inte upp, PANIIIK!!! Eller halften va uppe halften va nere-bara rumpan va i vattnet. Till sist kom jag upp.

Sen sa skulle jag forsoka att plocka upp en san dar sak, scalep. jag va lite for latt sa jag fick hjalp av Molly att komma ner till botten( hon trock ner mig), det gick inte alls sa bra att forsoka sjalv.

Skriver ett till inlagg senare ikvall om vad vu gjort idag.

Kanske ska pa bio ikvall, fick precis reda pa det.

Forresten sa ska vi ata dom  dar sakerna om en timme typ.

//Fanny

Den kanon bra filmen


En amrikansk bio ar inte som en svensk bio. Forst nar du kommer fram till bion, sa koper du billjeterna utanfor bion.
Sen gar du in, och dar river dom billjeterna. Sen efter det, sa koper du godis, popcorn och lask. Sen ar det bara att ga in och kolla pa filmen.

Filmen va jatte bra!
Det handlar om en tjej som har cancer. Hon har en syster, som blev fodd for att hjalpa henne. Genom att donera.
Men sa kommer det fram att syrran inte vill donera langre.
Sen far ni kolla pa filmen for att fa reda pa slutet :)

Jag rekomenderar varkligen filmen...men jag ska saga att jag grat.

Sa om ni vill kolla pa en ledsen, men bra film, sa kolla pa My sister's keper.   

// Fanny

Bush gardens


                         Jag och halva Annie, pa Bush gardens.


                     En galen bergodalbana som vi akte.


                                               Bush gardens


                                                Bush gardens


                                      Bush gardens


                                    Bush gardens

Laddar upp mer bilder sen :)

Dag 15, shopping tur.

Heej!!!

Idag har jag o Annie vart o shoppat. Forst akte vi till target. Vi hitta inget speciellt. Men jag och Annie gor allt roligt :)  Sen akte vi till Beall's, dar kopte jag ett par skit snygga korta jeans.
Efter det gick jag o Annie bara over vagen, sa va vi vid ett stort shopping center. Vi hitta inget dar, men som sakt, sa va det anda kul :)
Sen va det raka vagen hem.
For inte sa lange sen sa va jag ute och mata en ekorre. Dom ar valdigt sota men dom bits.
Och nu sitter jag har. Och ska kl.09.50 pm. ivag pa bio, och kolla pa filmen, My sister's keeper. Det handlar om en tjej som har cancer. Och hennes syster, som gor allt for att hjalpa henne.

Skriver om filmen imorrn.

Ha det sa bra. // Fanny  

Mer.....



                                    Annie bakar kakor...


                                            Shit, tagen!!!


                               Konstiga men goa kakor


                                                  Socker kick

Tankte bara saga att alla bilder ar fran annie :)

Ska ga o lagga mig nu,skriver imorrn.
Godnatt //Fanny

Har kommer lite bilder fran resan


                 En bild fran idag, det ar kakdeg om ni undrar.....


Tandemcykel o kakor

Da ska ni fa reda pa resten av vad jag har gjort idag :)

Forst akte vi for att hamta tandemcykeln. Shit va kul det ar att cykla. Annie fick sitta langst fram och styra. Och jag fick sitta dar bak o leka blinkers. Hihihi
Vi hade lite problem att hitta vagen hem, men det loste sig. Jag rekomenderar att prova cykla tandemcykel, for det ar jakligt kul.


Sen va det dags att baka kakor. Har i usa ar allt ett aventyr, till och med att baka kakor.
Det va lite problem i borjan. Men det loste sig.
Det blev anda valdigt goa kakor.

Nu ska jag ata. Laddar up lite bilder senare, eller imorgon.

Ha det sa bra // Fanny
 

Dag 14

heeej!

Da va det den fjortonde dan i Usa, med min basta kompis Annie. Vi ha redan gjort massa med saker. Akt vatten scooter, vart pa Busch garden (ett nojes falt), Adventure island (ett vatten land) och saklart shoppat :)

Men idag har vi vart pa en affar dar dom har massa med olika saker. vi kopte nara roliga skyltar.
sen akte vi till en mat affar, o kopte litte mat. efter det, akte vi till en djuraffar, bara for att kolla lite.

Skriver mer sen, ska hamta en tandemcykel nu :)
.  

:)








                                             Det dar ar jag det

Fanny, den nya super bloggaren!



Tja, det ar jag som ar Fanny. Har kommer ni fa lasa vad jag gor for galna grejer pa dagarna. mohahaha
An ar jag inte sa bra pa att skriva. Men jag kommer bli den basta av dom basta.

// Fanny the great

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0