Dagens armar

Första bilden står det "take it slow" och "Taeyang" det är låt och artist... Men ja. Sen är det även jag på en unicorn som heter Lay... Ja just det va kanske inte det finaste haha!

Andra bilden är dock mycket fin! Det är bigbang som alla ser. För er som inte ser, så är det mitt på prick!

Tredje bilden är på BAP

Och fjärde på vixx.

Jag gillar när folk skriver och ritar på mig... Vet inte varför... Iaf så va det en kille i skolan som läste på ena armen, haha!


18.21

Hur blev klockan så mycket?

Ganska så segt i skolan idag... Men det är onsdag, så de skönt. Lill-lördag liksom.

De mest kreativa idag har väl vart att jag fått hela mina armar målade på... gillar det jätte mycket. Jag kommer så tatuera mig snart! Jag får faktiskt göra det på måndag om jag vill, tjiho! Jag fyller 18 redan på måndag? Hur? Min pappa sa "Det känns kanske inte som igår, men som om det va förra veckan som jag bytte blöjor på dig". Ja tänk hur fort det gått. Men det är ändå förhoppningsvis många år kvar. De bästa åren! När man är fri, och inte spenderar hela dagarna i skolan. Vad ska jag göra? Sån härlig känsla ändå at bara kunna göra det man vill när man vill efter gymnasiet.
 
Hade första religon lektionen idag med ny lärare.... kan bara säga att vi antingen kommer bli bra vänner, eller absolut inte. Hela min klass gillar han, men jag har inte bestämt mig än. Jag återkommer när jag gjort det...
 
Vad har jag mer gjort idag? Juste jag, Alex och Solis hjälpte Farrin. Hon är hjälp lärare i matte, som jag och Alex har vart hos. Iaf så behövde hon hjälp med att lyssna på en text och skriva ner det.Så de klart vi hjälpte henne när hon fick oss att klara matten. Ska hjälpa henne på fredag efter skolan också. Gillar henne jätte mycket! Positiv och allt! Btw så ska jag läsa matte 4c med antingen adventure eller natur natur... Nej tack!
 
Okej ni ska få bild på mina fina armar sen. Solis är den duktige som ritat!


God eftermiddag/kväll!

 
 
Skolan idag va ganska så okej! På svenskan ska vi nu få läsa en egen vald bok. Så då blev det looking for Alaska. En John Green bok ofc, då jag alltid velat läsa en av hans böcker. Och sen har jag fått låna en till bok som är skriven av han av Emma. Den är på engelska, och det är faktiskt det språket jag föredrar att läsa om jag läser! 
 
Efter skolan drog jag, solis och Alex in till stan och jag köpte ett block till skolan... Mycket kul mycket kul! Sen tyckte mamma att åtag skulle köpa en terrass värmare och släpa med mig på bussen... 3,2kg, midjehög, och as tjock... Det tyckte inte jag så jag sket i det thihi!
 
Nu ska jag på födelsedags kalas med familjen, så bye bye
 
 
 

God morgon!

Sitter och äter frukost nu, och ska sen dra till skolan.
 
Dock är det svårt att få i sig nåt om man har tandverk. Men igår efter snart 18 år så lyckades jag svälja en Alvedon tablett! Annars brukar det alltid sluta med att jag får lösa upp en tablett i ett glas vatten. Nu är jag stolt över mig själv!
 
I skolan har jag inga lektioner. I fredags så tvingade jag mig att åka i 1 timme till skolan och sen 1 lektion och sen  1 timme hem. sen slutade det med att vi inte hade nån lektion... SUCK! Samma i går, lång resa till skolan, va där i 15min och sen hem... Hoppas att jag faktiskt har lektioner!
 
Nej nu måste jag dra! Tjena morse! 

Fyfan

Första skoldagen börjar vi med prov, precis som det ska va! Nej fyfan... matten behöver vi inte prata om. Sen gjorde jag fysik prov också, och det hade jag pluggat jätte mycket till. Därför gör det så ont när man sedan sitter där på provet och märker att man skulle fokuserat lite mer på det än det. Förhoppningsvis klarar jag det! Det skulle vara orättvisst annars...

Ikväll ska jag på bio med Emma i Kista och även äta halloumi. Det ska bli jätte kul! Vi ska se filmen "The Heat" en komedi (Eller komendi om man vill säga så).

Och imorrn börjar skolan på riktigt... Är nervös... jätte nervös... döds nervös... bajs nervös... ja ni förstår!

Måste verkligen komma på hur min webkamera fungerar så jag kan bjuda på riktigt fula bilder på mig själv när jag gör grimaser. 

Ni får lite andra bilder från London nu, YAY! Eller inte för det fungerar inte... asdadj varför?! Jag blir galen av alla jäkla problem!!!
 

Nya människor i alla fall att ge namn till i skolan, mohahaha

OKi bye
 
 
 
 
 
 

Blää

Jag har plötsligt börjat lida av "kan inte sova" och "kliar över hela kroppen". Jag vet inte vad det är men jag kan inte somna på kvällen och när jag väll somnar så vaknar jag senare på natten och kan inte somna om. Jag blir helt galen! Igår natt så tänkte jag börja läsa i min bok, men istället så körde jag på lite musik... Fick inte så mycket sömn den natten...

Nu ligger jag i alla fall i sängen och kollar på drama för att försöka bli trött. Men samtidigt så vill jag sova för jag ska upp tidigt för att åka till Emma. Vi får se hur det går!
 

Mehehe mitt drama! Det är jätte bra och kärleksfullt och helt min stil!!! (Jätte Cheesy)


Jo min syster konfirmerade sig idag! Åh hon är så kristen! Nej men det va kul med all släkt och så. Plus att jag gillar kyrkor av någon anledning, mest psalmern, men allt är bara så fint! Hon verkade även bli glad över halsbandet jag köpt till henne från Marc Jacobs, så det va kul!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på mitt drma och sen sova. Ska visa lite bilder från london sen också. (Ja vi hade bajs kul!)

Natti natti
 
 

RSS 2.0