London snart!

Har börjat packa! Men fyfan vad tråkigt det är. Förut tyckte jag att det va jätte kul att packa inför en resa, men inte längre. Vad behöver man? Har i alla fall förstått att jag behöver shoppa då inget jag har passar i att strossa runt i London...

Har vart med Emma en stund på morgonen/dagen för att prata lite om London, vi kom inte fram till nåt särskilt dock haha.

Är inte ett dug nervös inför resan faktiskt! Jag älskar att resa, och det är det jag vill göra med mitt liv, så det är inget jag behöver vara nervös inför. Jag vet att allt kommer fixa sig om det blir problem!
 



Har även lite ångest efter att ha läst en fanfiction... Tack Solis haha! Den va så jävla bra så jag kopierade den till ett dokument och ska skriva ut den någon dag och spara. 67 sidor...

Sen kom en ny EXO låt och musikvideo, och det gjorde inte det hela bättre. Så sorgligt alltihop... Men låten och video va grymt bra dock så ja!

 
Aww Kaisoo <3

 
“My name is Jongin. I’m the writer who lives next door. See you tomorrow, hyung. Don’t forget!”
 
 

HEEJ!

Jag måste vara den sämsta på rubriker asså!

Im back people! För tillfället dåra, lär tröttna ganska snabbt igen... Men det är kul att ge bloggandet en chans. Det va min kära kompis Emma som tyckte att jag skulle börja blogga igen <3

Det jag vill informera alla om är att jag ÅKER TILL LONDON PÅ FREDAG!!! Med min käraste Emma såklart och fyfan va vi e taggade. Eller jag har inte förstått det än, vilket gör att jag inte har börjat packa mm. Men imorrn tar jag 09.40 bussen mot äventyret (Ekerö centrum) och möter upp Emma för lite fix inför resan!

Ja vad ska jag skriva mer? Jag va med solis och Alex i stan idag vilket var perfekt som vanligt! Vi kollade på videos från när vi tränade på danser inför en gympa uppgift och ja HAHA så kul! Men det är skita kul att dansa så när jag kommer hem från London så ska vi börja göra det igen!

Ska snart sova för jag har inget bättre för mig, men tänkte först visa detta...
  
http://youtu.be/0XnzfRqkRxU
Funkar videon? kommer inte riktigt ihåg hur man gör...

Den här skicka Emma till mig på Facebook... och ännu värre på min logg?!
Hur hon hitta denna... är ett mysterium! Hon säger att hon hitta den på tumblr, men jag tror henne inte :P Jag tror hon sökte på youtube det lilla creepet!

Nej god natt! Eller något...

RSS 2.0