Små tokig häst

Jag är nu ägare till en hästtransport! Är mycket nöjd! Det är en boj bravo. Så imorrn ska den tvättas och fixas


Hoppträningen såg bra ut för båda tycker jag. Filmade som en galning...


Haha en rolig sak var när Saela gick ut från hagen. Saela och Frieda gick i samma hage när Gina var borta så att Frieda inte skulle behöva gå själv. Så vi släppte först in Gina hos dom, så att alla tre gick där. Sen så fångade Annie Saela och gick ut från hagen. Jag vet inte vad som hände, men de kom i alla fall galopperande och kollade vart Saela tog vägen. Så jag smacka några gånger, så de skulle springa iväg...

Man kan väll säga att Frieda aldrig slutade springa. Hon blev riktigt upprörd, och sprang, och sprang, och stannade och blåste, och sen sprang ännu mer! Även fast Gina lugnade ner sig fort och stod och åt så gjorde inte Frieda det. Fick med lite på film faktiskt, typ när hon kommer i full fart och glider två meter! sen så åkte vi i alla fall, Frieda hade lugnat ner sig lite, men inte helt.




/F

Tjenare!

Mina närmast dagar har vart bra! Har ridit typ...


Imorrn ska jag i alla fall följa med och kolla när min syster och A-bell hopptränar. Det ska bli kul! Ska försöka mig på att filma lite med system kameran, som antagligen blir ganska svårt.

I alla fall hittade en rolig bild på fejjan...



Nummer 1, 2, 3 och 4 har jag faktiskt gjort. Men det patetiska och roliga är att jag fortfarande gör 4an! Asså höll på att dö när jag såg det, för jag har aldrig tänkt innan på att det måste se hur dumt ut som helst! En annan sak som jag också gör med kylskåpet är att jag, ja ni vet att kylskåpet låter ju alltid när dörren är stängd. Och nån sekund efter du öppnat kylen så slutar det låta! Gissa vad Fanny brukar utmana kylskåpet på... Jo såklart, jag brukar försöka ställa in ex mjölken innan kylen slutat låta. Jätte konstigt men det är faktiskt svårt! Eller är det bara mitt kylskåp som gör så?


Nu ska jag sova tänkte jag säga, men jag går nog in på tumblr en sväng också :D

/F

Studiedag

Älskar studiedagar, bara att få sova och sen bara göra vad man vi!



Dagens schema:

Plantera om mina plantor

Rida

Träna Gwen

Plugga

Baka



Helt ok! Hitills har jag vart på promenad med hundarna, ätit en knäckemacka med ost och en smoothi (?), kollat ett avsnitt av VD. Kanske ska borsta tänderna nu....



-weheartit.com



/F


Mmmm

Igår kl.21.15 så kolla jag och min familj på hunger game på bio. Så sjukt bra film! Det var spänning, överraskningar, kärlek, och bara allmänt äckliga saker. Den var så sorglig i vissa scener så jag började små gråta.... gråter alltid till filmer!

Och han som spelar Peeta i filmen är ju ganska snygg också... Nej men den är helt klart värd att se! Det finns ju två böcker till, så jag hoppas att dom blir film också.









/F

Mohaha!

Köpte ett pannband till hästen alldeles nyss på tradera!


32kr helt klart värt det! Ville bara informera om det...


/F

Musik

Är det bara jag som tycker att det är väldigt personligt att berätta om vilken musik man lyssnar på? Om nån frågar vad jag lyssnar på så säger jag oftast Lady Gaga, det är liksom vanligt och ingen bryr sig riktigt.



Däremot så skulle jag aldrig säga Justin Bieber, Miley Cyrus mm. Nu är det inte så att jag är ett fan av dom, men hallå, dom båda har gjort några riktigt bra låtar! Men som sagt skulle aldrig medge att jag lyssnar på dem, förrutom nu da ;)



Så varför är det så personligt med musik. Jo, för att låtar oftast passar väldigt bra in på hur man är som person, hur man känner sig mm. I alla fall för mig så är det så! Men så klart så kanske man inte säger att man lyssnar på vissa artister just för att dom kanske inte är så älskade. Om jag säger att jag lyssnar på Justin Bieber, vad tror ni skulle hända då? Antagligen -haha, skämtar du? -vadå så du är värsta belibern?. Och massa annat töntigt!

All musik lyssnar man ju inte på för att de passar in på en. Men många tror jag ;) Dom kan ju också betyda nåt för en, nåt minne eller så. Här är några av låtarna som jag gillar...


Miley Cyrus, the climb - Påminner mig om när Annie och jag var i Usa

Justin Bieber, somebody to love - Kände mig lite så i en period

Sam Tsui, If I die young - Tänkte mycket på döden och hur allt skulle vara utan mig...

Taylor Swift, sparks fly - "Kiss me on the sidewalk" Jag menar da, ville verkligen att det skulle hända

Hurt, stay - såg en video när vi leta häst, det var så sorligt, passar in på mycket

Coldplay, The scientist - Min depp låt, alla behöver en!

One Direction, One thing - Vill hitta en kille som känner så om mig, vill hitta en kille som jag känner så för
Céline Dion, My heart will go on - Vet inte varför, bara är så

Sk8, min största första kärlek - Asså den var med på lilla melodifestivalen för många år sen, och kommer ihåg att jag typ var kär i dom! Hahaha


Finns många mer!







/F

Spontana Annie!

Igår fick jag och min familj ett trevligt besök så där på kvälls kvisten! Min kära Anniebell ringde kring cirkus 20.00 och frågade ut mig... vad gör du? Har du ätit? Har ni fodrat hästarna? Vad ska du göra ikväll? Jag förstod med en gång att det var nåt hon ville! då kom det fram att hon ville komma och besöka sin favvo, ja vad jag nu är, människa (?).
Framåt 21.00 kom hon smygande. Då kommer hon in med en otroligt ful reflexväst och en pannlampa. Hon har cyklat till mig (?) Inte nog med det hon tog hunden på släp! Hmm ja, spontan är nog ordet.
Men social är hon dock inte förrens man ska sova! Hon somnade i soffan den potatisen. Sen när vi gick och la oss vid 12, så ja vi sov inte. Nej vi snacka typ i 2 timmar om ALLT!
Det är min Annie fis det!
/F

Hallåjsan

Nu har jag suttit i datorn ett bra tag, typ så här 2 timmar och bara kollat på VD
Vi kör på en liten ordlista nu da:

VD = Vampire diaries
TB = True Blood
is = en ändelse som jag lägger på typ alla ord. Svanhagen blir svanis, allt blir så mycket gulligare!
Har massa konstiga ord mm, men det va de ända jag kom på för stunden.
I alla fall VD är sjukt bra! Ena stunden hatar man nån i serien, och nästa stund så älskar man dom! Helt klart värt att kolla på!
Hoppträningen gick bra! Hopptränarn sa att det var de bästa vi gjort, tummen upp på det! Nu får ni säkert en bild framför er att jag sitter på en 1,60 häst som är otroligt fin och att vi hoppar hinder på 1,20. Men nej! Min häst är otroligt fin på sitt egna lilla sätt, men hon är en b-ponny och vi hoppar typ 50-60cm hinder...
Kul var det i alla fall!
Jag ser jätte stor ut på henne på den här bilden, fel vinkel helt enkelt!
Glad påsk förresten!
/F

Laddar galet inför imorrn!

Imorrn blir det hoppträning på Frieda! Var typ 2-3 veckor sen sist. Är i alla fall taggad. Det är ju så himla kul!
Men framförallt så tycker Frieda att det är kul. Och hon behöver röra på sig, hon var sjukt pigg idag när jag red ut på henne. Ändå så fick hon springa av sig, men det räckte tydligen inte...
Har får ni nått att skratta åt så länge, höll på att dö när jag såg den första gången
/F

...


RSS 2.0