Rosa hååååår

 

Rosa!!!

God kväll, god kväll!
 
Idag hade jag rosa hår! Trivdes faktiskt väldigt bra i det. Så det lär bli rosa permanent i framtiden!
 
annars har jag vart i stallet idag, sett två älgar som parat sig (?) och vart i skolan. 
 
Imorrn ska jag sova!!! Äta iso-vänliga pannkakor och sen åka på sleppover till solis med Alex också kollar vi väl lite härliga filmer och bara myser! Så det ska bli kul!
 
annars saknar jag min Emma och pratar med henne varje dag! Hon är hemma om en vecka så det tur! Btw så har det snöat i Gällivare...
 
okej just inget intressant att dela med mig av... Bye bye

Hejsan svejsan

Åh åh åh! Igår såg jag "den sista samurajen" älskar den filmen!!! Alla gick och la sig, men jag kunde inte slita mig!
 
Hur är det med er? Jag mår iaf ganska bra. Har vart hemma själv idag vilket har vart skönt! Emma snodde familjen och drog på hopptävlng med Gina. Bad dem att ringa och säga hur det gick, men ist fick jag läsa på fb att de fick en tredjeplacering i iaf ena klassen med dubbel nolla! Äntligen säger jag bara, efter all denna tid med otur! Så grattis till dom!
 
Själv har jag ätit frukost och lunch. Vart ute med hundarna. Pluggat lite religon och fysik. Och även städat heeela mitt rum, de ni! Plus att jag hunnit kolla femte avsnittet av WIN och lite Love Rain. Resten av dagen ska jag förhoppningsvis plugga lite mer, fixa så min tv funkar, duscha och fräscha upp mig lite (snacka om att det behövs). Och sist men inte minst prata med min kära Emma som är uppe i gällivare som jag saknar så mycket! Pratade aldrig igår... Jag kollade på film och Emma hade ändå sällskap där uppe så vi tar igen det idag!
 
Imorrn blir det spex foto i skolan också, så måste packa!
 
Bye bye
 
 

Åh herre vad lycklig man kan bli!

People, jag SKA på vixx konsert! 
 
Människor förstår inte, det må va tråkigt, men skit på er! FÖR JAG SKA GÖRA NÅT SOM GÖR MIG SÅ JÄVLA LYCKLIG. Och om ni inte är glada för min skull, och inte försöker förstå, ja då vill jag inte ha er.

Även fast man inte har den passionen själv till något, så kan man fortfarande vara glad/lycklig/förväntansfull för någon annan. Om ni inte är det för min skull... ja då vet jag inte.
 
Jag kan inte förstå att det här händer. Det är så jäkla mäktigt! Jag är så glad så att det inte är sant. Firade med att lyssna på vixx- on and on och dansa den kända dansen medans jag borstade tänderna! 
 
Trodde inte att detta skulle hända! Jag hade accepterat att det troligen aldrig skulle hända. Men just nu händer det!
 
Ravi, Leo, Hongbon, Hyuk, Ken & N.... jag är så jävla redo!
 
 

RSS 2.0