Bild från le tävling.

Dock hade jag inte det för ansiktet, för jag såg nästan inget... Tyvärr!

Och så hade jag min mantel!!!



Agility tävling

Lite så där i sista sekund så drog jag på agility tävling med Gwensan. Det va bara våran lilla klubb Mälarö Hund Ungdom som gjort en liten tävling. Som sagt så kallades den Halloween hoppet, så man skulle vara utklädd. Jag va lie mannen... japp det va jag.
 
Jag hade helt svarta kläder, en lång svart jacka, en lie fast surrad på ryggen med hjälp av tre skärp. Så hade jag en svart mantel, för det är coolt!
 
Själva tävlingen gick inte så bra. Hade inte tränat en enda gång innan. Senast jag körde agility va nog i slutet av augusti. Men man såg att Gwen tyckte det va kul och hon sökte sig mot varje hinder väldigt bra. Vi hade två chanser på oss, så samma bana.
 
Lopp 1: KISSPAUS! Två gånger... Man får faktiskt inte kissa på planen Gwen! Och det va Gwen som gjorde det, inte jag jag lovar. I alla fall så blev vi diskade, lite mer små fel. Sprang in i tunnel och sen kom ut samma väg... lite sånt där helt enkelt. Och sen hade jag så mycket kläder på mig så jag såg inget! Asså luvan va jätte mycket i vägen så allt blev pankaka. Men va nöjd för jag såg att hon tyckte det va kul!
 
Lopp 2: Inget kissande i alla fall, så nöjd redan där! Bra lopp för jag tog av mig allt, inte allt allt, eh ni fattar. Blev tyvärr diskade för Gwen blev osäker när hon gick in i tunneln och gick ut samma väg för att sedan ta ett helt annat hinder för att komma till mig. Sen ett litet fel i slalom. Ganska bra fart, va så jäkla halt bara så höll på att ramla själv.
 
 
Tyvärr blev det ju då inget pris för oss. Inte ens för utklädnad! Det va en tjej som man inte ens kände igen, så hon va en värdig vinnare!
 
Ska ladda upp bild nu från mobilen, så får ni se hur jag såg ut.
 
 
/tönt numer 1

OMG

Skulle vara duktig och plugga, men så slutade det med youtube... I alla fall så ramlade jag in på Darin. Han sökte ju och kom 2a i idol 2004 och då va han 17år. Han var också min stora kärlek! Nej men tyckte han va grymt gullig och sjöng bra. Och sen kom han ut med tre album tror jag... jag har alla,hehehe. sen försvann han ju ett tag och så kom han ju med "breathing your love". Också med "nobody knows" och "love killer".
 
"Why does it rain" var nog min favorit där i början, vilket märks då jag kom på mig själv med att kunna texten. De tre andra senaste tycker jag faktiskt är bra! Favoriten är nog endå "nobody knows", om den kommer på radion i bilen så höjer jag och mamma volymen och partajar järnet!  Lyssnade precis på "love killer", skit bra! Hade inte sett några videos heller så det va kul
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Okej är nykär i love killer...
 
 
 

Unicornisar

Idag har jag vart i stallet en sväng, japp det är det enda jag gjort. Sen va jag duktig och duscha också, fett stolt över mig själv (skämt). Nu är Jossan och Laurens här också, så lite roligare är det väl en vanligt. Nej men i stallet så tömkörde jag Frieda eftersom hennes bakben fortfarande inte är bra. Det gick bra, blev typ bara en sväng på 15min för det regna och blåste sjukt mycket! Är nog bara andra gången jag tömkör henne, och typ fjärde gången för mig som jag gör det. Men det är kul, så kommer troligtvis göra det mycket tills hon blir hel.
 
Blir uttråkad av att bara veta att jag inte ska till skolan. Saknar skolan! Alltså inte lektionerna, utan alla härliga människor.
 
Har inte tränat idag... Ska göra det imorrn! Hahaha lär inte hända.
 
Gu jag vet inte vad jag ska skriva! Eller jag ska anmäla mig till en agility tävling på klubben som är på onsdag. Halloween hoppet kallas det, och föraren alltså människa ska vara utklädd... Så nu måste fantasin flöda. Nån som har ett förslag? Pris för bästa rundan plus pris för bästa utklädnad ska ges ut.
 
Jag är även inne på om jag ska snygga till bloggen lite också... ganska roligt faktiskt! Men de har ändrat lite saker, så vet inte hur man får fram URL på bilder längre. Nån som vet?
 
Nej nu ska jag vara social... min stora svaghet. Eller ja ibland, och ibland pratar jag öronen av folk.
 
 
 
See ya later aligators
 
 

Rymden

Varför säger man "sky is the limit"? Jag menar är inte vi ganska så väldigt utvecklade och vet mycket nu för tiden? Hallå, människor har faktiskt vart ute i rymden och stått på månen. Och då tycker det att jag bara ska satsa på himlen? Never! Man ska inte ha nåt jäkla stop. Det är bara att köra, vem vet, du kanske hamnar på pluto.
 
"I love you to the moon and back". De må vara väldigt gulligt. Men bara till månen? Allt efter det? Samma här, det finns mycket mer efter månen! Fast om man bara älskar någon till månen och tillbaka så ska man ju inte ljuga.
 
När jag tänker på rymden, så mår jag nästan illa, samtidigt som det får mig att må bra. Rymden är som ett stort svart hål, och det känns som om jag någon gång kommer ramla av jorden och bara sväva iväg i ingenstans. Känns jätte läskigt. Samtidigt så känns det så bra att man är så liten i den stora rymden. Det känns som om du gör fel, gör bort dig eller något annat pinsamt så vet du att det inte spelar någon roll. För du är ändå bara en av den 6miljarder människorna på jorden, jorden är sen bara en av de planeterna i vårt solsystem, vårt solsystem är bara sen en av de många solsystemen i hela universum. Universum är såkallat "oändligt".
 
Oändligt, hatar det ordet! För det går inte att förstå. Men min lärare sa en smart sak angående om att man inte förstår hur rymden kan vara oändlig. Ungefär: "Vissa apor som ser sig själv i en spegel kan inte förstå att de ser sig själva. De kollar bakom spegeln, men det är ingen där. De förstår verkligen inte hur det kan vara en annan apa där, utan att den inte är där. Deras hjärna är inte gjorda för att förstå såna saker, samma sak så är inte en människas hjärna kanske gjorda för att förstå rymden och att den är oändlig." Det gjorde typ mitt liv när hon sa så. Trodde typ att jag var efterbliven när jag va liten och grät över att jag inte förstod mig på hur något inte kan ha ett stop. Man behöver inte förstå allt! Ibland är det bara att gå med the flow och ibland mot också för den delen.
 
 
 
Det här blev väldigt flummigt, men skriver det här just nu klockan 00.18. Det är alltid så mycket saker som går igenom mitt huvud när jag ska somna.
 
 
 
 
 
 
 

<3

 
 
 
 
 
 
So get out, get out
get out of my head
and fall into my arms instead
I don´t, I don´t
I don´t know what it is
But I need that one thing
And you´ve got that one thing
 
 
 
 

Jag orkar inte med mig själv ibland

HAHAHAH har packat ner mig själv i sängen och är på skratt humör! Asså allt är typ skit kul, bara för att jag läste en rolig sak!
 
Åh herregud hur ska denna kväll sluta. Sitter och små skrattar, och kan inte sluta
 
I alla fall så tänkte jag bara säga god natt! Tänkte göra lite tidsinställda innan jag far iväg bland molnen i sån kallad sömn.
 
 
 
 
 
 
Är inte det här skit gullígt? Ler bara jag tänker på det...
 
 
 

Dagen

Herregud vad har jag egentligen gjort idag?
 
Börjar med att säga att det va jätte kul och trevligt igår! Ni får bilder sen.
 
Har vart i stallet och hjälp till att sladda banan. Och sen red jag en sväng barbacka på Ginis. Hade inte sån lust och idee torka så det blev inte så mycket gjort. Hoppas bara att allt går bra på Tisdag när vi ska till en klinik med Gina för att se till hennes rygg, eftersom hon har ont. Lite nerrvös faktiskt, men om man har positiv inställning så ordnas sig allt.
 
Skulle träna idag, men ja nej så blev det inte. Behöver verkligen det då jag åt sjukt mycket igår! Känner mig liksom trött och tung i kroppen så ja lite träning skulle lösa det men jag är lat... Men imorrn så!
 
Klockan är 5 och jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Jo jag vill beställa lite kläder från nelly.com! Okej typ bikinisar till semestern jao. Men min mamma tycker inte att jag behöver göra det. Men jag tänker nog vara bad ass och göra det ändå, jag betalar ju själv.
 
 
 
Åh Dalmatian <3

Gotlands borna

Våra kära vänner från Gotland kom hit igår och åt middag och sov över. Jätte kul att träffa dem för det va så länge sen!

Ikväll ska jag på kalas, Alex och Solis. Ska bli jätte kul! Bara det att jag på något sätt ska ta mig till Jakobsberg... Sen ska man klä ut sig också, får se vad jag ska bli.



Känslor... igen

 
 
 
 
Den sista är lite läskig, men tyvärr ja...
 
Den mellersta, lär posta den fler gånger. För den är sann!
 
 
 

Känslor...igen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här va det seriösa, kommer oseriösa sen...
 
 

Dressyr tävling

Vet inte om jag sagt hur det gick på dressyr tävlingen förrut?
 
Fick i alla fall 55%. Allt över 50% på sin första tävling tycker jag man ska vara nöjd med! Jag va nerrvös så det blev lite dåliga vägar, fula orunda volter en avsaktning tror jag också. Men det va ganska kul, så lär tävla lite nästa år om allt blir bra med Gina.
 
För de som undrar så går dressyr ut på att rida ett speciellt mönster med volter, serpentiner, snett igenom mm. Det görs i skritt, trav och galopp och domaren dömer på dina vägar framför allt. Alltså att vägarna är exakt, runda volter som är i lika stora storlek mm. Sen ska du ha så osynliga hjälper som möjligt. Det ska alltså inte synas på dig att du ber hästen svänga åt höger eller fatta galopp. Jag är absolut inget dressyr proffs,men tror det är det som de är ute efter.
 
 
 
Bilderna är från uppvärmningen. Vilket faktiskt gick helt ok, förutom att jag insåg att jag absolut inte kan rida rakt förutom på rakt spår. Red som om jag var full...
 
Fotade av Emma: sneh.blogg.se
 
Juste första bilden är från dagen innan när jag började knoppa.
 
 

Mina nya naglar

Gjordes för några dagar sen.

Är ganska nöjd, nästa gång ska jag ha blått och svart för då ser det typ ut som rymden.



Älskar min pappa!

Älskar alla i min familj. Men idag fick jag se varför jag älskar min pappa så mycket
 
 
Jag älskar underkläder.. det går liksom inte riktigt att komma ifrån... Så Victorias Secret bh, trosor och bikini, kan de bli mer rätt?
 
Blev lite suddigt, men ja! Jag fick ett pink iphone skal! Överlycklig, thihihihi. (victorias secret)
 
 
Seventeen magazine ofc!
 
 
Två tröjor också
 
 
Förutom det blev det också victorias secret spray, ice breakers och smink.
 
 
Och ja, jag ska betala en del av det.
 
 
 

Bilder från dagen

 
Det började från ingenstans hagla när jag va i stallet.
Fb kompisar: Shit det snöar...
Fanny: Thihi jag bor lite of så här haglar det istället
 
 
Ja det va väl inget mer tror jag? Eller jo! Läste på fb att de gömt godis påsar i skolan tills imorrn, så om man hittar nån, så får man den! Meheheh undrar vad jag ska tillbringa min skoltid till att göra imorrn..
 
 
 
 
 

Onsdags plugg

Igår va jag riktigt duktig! Gällande pluggandet men inte sötsugs grejen...
 
Jag, Alex och Solis va i skolan från lite innan 8 till kvart i 5. Det roliga i det hela är att vi hade lektioner från halv 10 till halv 2. Vi var alltså frivillgt i skolan ganska många timmar. Vi körde songpop typ hela morgonen, plus pluggade lite. (mitt songpop namn är fanibellski, snälla kör mot mig!). Sen hade vi alla lektioner och efter det så gick vi till coop och köpte kanelbullar och singoala kakor. Jag åt en stor bulle plus alldeles för många kakor = inte okej! Skyller på att det va onsdag.
 
Okej men vi lyckades i alla fall plugga lite biologi och sen va klockan plötsligt halv 4, så då va det dags för fysik stöd. Också frivilligt och tänkte först inte gå på det, men är glad att jag gjorde det! Vi va bara fyra stycken och då en lärare som vi aldrig haft förrut. Han va skit bra! Han fick seriöst mig att koncentrera mig i ca 1 timme och en kvart.HAr nog aldrig i hela mitt liv lyckats med det innan! Han lärde mig att se allt lo´giskt och i en större bild, så jag tror det kommer hjälpa mig mycket nu. Hahah så va han rolig också! Jag slog in nåt enkelt tal på miniräknaren och då skämta han och sa att jag verkar väldigt smart... det va i alla fall skit kul just då!
 
 
 
 
 
Dagen i lite bilder också
 
 
 

Hejsan

Nu är det äntligen inte nåra mer skolarbeten... för ett tag. Inget att plugga idag vilket känns skönt.'
 
Slutade halv 4 och sen raka vägen hem. Min kära pappa har kommit hem nu, så min familj är hel igen <3 Åkte i alla fall till stallet en sväng och gick promis med hästarna. Då de båda är "trasiga" nu. Har i alla fall fått veterinär tid till Gina på tisdag, så förhoppningsviss så kan veterinärerna hjälpa henne.
 
Tänkte typ blogga idag och äta, hahah. Ni ska få lite bilder mm sen.
 
 
 
Ska lära mig denna dans! Alltså det där i refrängen med fötterna. "pee dance"
 
 

Ja tack

Till det sista som står


Låt

Lyssnade mycket på den här innan. Den är faktiskt riktigt bra, så lär ta upp lyssnandet igen!
 
 
 
 
 
Har börjat spela songpop, det är fan skit kul! Jag äger järnet! Låten kom där, så nu har jag lyssnat på den lite. Juste k-pop finns med. Så jag och Alex körde det mot varandra, gissa vem som vann.... JAG! Så himla stolt!
 
 
 

Bilder del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från i fredags efter skolan. Var ju på bio och såg Savages tillsammans med Emminskin. Men innan vi drog iväg så var vi på lång prommis med Puma. Tror det va runt en timme, därav den fina klädseln... Jag hade Emmas pappas tjocktröja tror jag, ett par byxor liknande långkallingar och en mössa på huvudet. Fick lite konstiga blickar, men vafan så jag!
 
 
Grymt rolig kväll i alla fall
 
 
 
 

Dålig uppdatering?

Eh ja!

Har vart på dressyr tävling idag, min första i mitt 17 åriga liv. Gick helt okej. Är nöjd då jag klara mitt mål, inte ramla av, inte glömma bort programmet, och få över 50% och jag fick 55% någonting. Absolut inte bra egentligen, ägg formade volter, svajigt och ett avbrott. Men jag är nöjd, för det måste man vara för att orka fortsätta! Så det lär bli fler tävlingar...

Annie kom och kolla och sen följde hon med hem. Vi typ lata oss och åt mat hela tiden. Toast, korv, kakor, smothie och sen middag. Btw så va middagen katastrof... Jag åt lax med pommes och bearnaisesås. Inte jätte god blandning...

Ni ska få bilder från tävlingen sen. Kanske får upp nån nu.

Nu ska jag sova. Natti natti



Grattis Alex!

 
Hahaha tänka sig att det är en till kompis som fyller år. Fast idag dåra.
 
Blir lite förrvirad för jag gratta Alex igår, eller ja det va idag, men klockan 00.00. Fast nu blev det ännu jobbigare... kolla precis på klockan och den är ju 00.10 så... grattis i efterskott!
 
 
 
 
 
 
Ännu en fin fin vän <3
 
 

Grattis Solis!

I efterskott.... men ändå! Solis den räkan växte igår upp till 17 år och härmed en hummer. (vet inte vad jag fick det ifrån)
 
Det va därför vi åt tårta i skolan igår. Som sagt, det är okej om du fyller år oftare Solis! Dock så va det Ellen i klassen som bakade den... hoppas hon fortsätter och är så snäll på folks födelsedagar.
 
 
Fin fina kompis <3
 
 
 

Bilder del 1

 
 
Ja det va alla bilder från skolan. Kommer mer från kvällen sen :)

Lördag

Vaknade ungefär vid halv 11 idag, lite sent om jag får säga det själv. Men å andra sidan så la jag mig vid två igår natt.
 
Kom hem från stallet för kanske en timme sen. Red Gina på banen och tränade dressyr då jag ska tävla imorrn. Ganska så nerrvös och har kanske inte så jätte mycket lust heller. Men det gick ganska bra iaf, så förhoppningsvis går det även bra imorrn. Med bra menar jag att inte ramla av eller glöma bort vägarna...
 
Nu ska jag äta lunch, raviolli (?). Så jäkla gott! Sen ska jag ut och springa o träna. Mellan 7 och 8 ikväll så skjutsar mamma mig till stallet, så ska jag förbereda allt. Vilket innebär:
 
- tvätta häst
- tvätta utrustning
- packa
- knoppa mannen
- klippa öron
- fixa mat och mocka och allt annat inför kvällen.
 
Och sen hämtar mamma mig vid kvart över nio, halv tio. Hem och äta middag, träna program mm.
 
Ni ska få se alla bilder från igår sen också
 

Sova

Tänkte faktiskt sova nu.

Har massa idéer till inlägg, men orkade inte göra nu. Så imorrn när man är ledig och allt så ska jag uppdatera.

Filmen va super, mer om det imorrn.


På väg till kista

Sitter på tbanan på väg till kista för att se på bio. Som jag sa igår...

Tänkte i alla fall ge er en bild. Har tagit jätte många bilder idag, så det kommer en bomb sen.



Bio ikväll

Ikväll ska jag på bio med Emmis. Vi ska se svagers, eller vad den nu hette... Verkar i alla fall bra! Sen ska vi äta middag också, så det blir mys fredag!

Hoppas på en bra dag i skolan idag. Mycket skratt hahahaha

Mitt horoskop har vart väldigt bra det senaste dagarna! (Ja, jag har börjat kolla det...) det va nån dag det stämde in ganska bra, det va lite creepy.


....

 
 
Jag just nu i fyra bilder med lite ord... Hahaha stämmer in alldeles för bra!
 
 
 

Hmm

Alltså jag vill uppdatera, men hinner inte..

Bra dag har det vart även fast den vart förjävliga!

Fick en bra idé! Jag kan uppdatera imorrn på bussen på väg till skolan. Det är faktiskt kul att blogga!


Sov gott mina hjärtan



Heejsan

Jag är på bra humör... Har vart det sen igår kväll. Hehe

Okej kanske lite panikartad av mig pågrund av alla mina prov, eller ja omprov. Ska plugga nu innan jag ska sova. Och sen imorrn på min super duper långa lunch, hoppas det räcker.

Juste så är det k14 också, det är ju alltid kul! Längtar lite tills imorrn faktiskt...

Projekt STOPA FANNYS SÖTSUG går helt ok. Hade sagt till mig själv att jag fick ta en kaka nu på kvällen, men jag va duktig och inte gjorde det. Så jag åt jordgubbar med grädde... Vilket faktiskt är helt ok!


...

Alltså vafan, hur lyckas man?!
 
Jag har prov i kemi imorrn, jag glömde bokhelvetet i skolan i Solis skåp... Sen kom jag precis på att jag har omprov på ett till kapitel i kemin samtidigt. Plus att jag har omprov i biologi imorrn också. Hur fan lyckas man?!
 
Jag är ingen bra förebild... God natt
 
 
 
HAHAHHAHAHA jag ångra mig! Solis är så jävla skön, så hon har gjort min kväll!
 
 
 
 

Ja här kommer då bilden som skulle med...


.

.... att måla naglarna


Mohahahahaha

Det är dags...


God nattis

Ville bara säga god natt, för jag har inte uppdaterat så bra idag...

Pluggandet har väl inte gått så bra. Fick i alla fall kemin läst och svenska grejen gjord. Det är bara att tuta och köra!

Vill ha sånt här på min dator. Så har bestämt mig för att göra det!


Plugga...

Ska som sagt plugga hela dagen... Har börjat lite smått och borde fortsätta.
 
 
Den här låten lyssnar jag på väldigt mycket just nu
 
 

god natt

Har studiedag imorrn! Ganska så skönt faktiskt.
 
Ska försöka få jätte mycket pluggande gjort tänkte jag. Måste bli färdig med en svenska uppgift som är tills på tisdag. Det handlar om ett "modern helvete", japp vi har kommit på 9 moderna dödssynder. Så ska skriva inledningen till det plus om två av de nio dödssynderna.
 
Sen har jag kemi prov på torsdag, som jag verkligen vill få bra på, så måste plugga ordentligt till det. Tänkte i alla fall läsa alla sidor, som är cirka 50 stycken tror jag = en evighet att läsa. Har en engelska uppgift också tills på onsdagen som också måste göras. Försöka komma ikapp i matten... observera försöka. Sen har jag en jävla svenska bok att läsa ut tills på torsdag också. Ungefär 110 sidor från det... = evighet X2. Den är från längesen, så det är värsta gammel svenskan, vilket gör att det tar ännu längre tid att läsa.
 
Summering: Tur att jag studiedag imorrn!
 
Mitt nya liv börjar på tisdag... vilket betyder ett liv av framförallt mer planering. Men även nyttigare mat, alltså inte 1kg choklad varje dag. Vi snackar absolut inte bantning!!!! Utan försöka tona ner mitt sockerberoende bara. Det är värt ett försök antar jag... Träna lite mer är bra också. Och sen bara Stay positive!
 
Imorrn ska jag baka kakor... heheh, mitt nya liv börjar ju inte förens på tisdag! Plugga, springa, planera, rida och packa inför skolan jao.
 
Nej men nu ska jag läsa min bok "Tristan och Isolde". Blä.... men god natt på er mina gosegrisar <3
 
 
 

The lucky one

 
 
 
 
 
 
"You should be kissed every day,
every hour, every minute"
 
 
 
"How do you explain something
that you can´t even understand yourself?"
 
 
 
"Everone has a destiny.
You are mine"
 
 
 
"To find the light,
you must pass through the deepest darkness"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inte så svårt att älska denna film...
 
 

<3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chillar

Sitter just nu och är mätt efter att ha ätit en körv. Om nån vill göra mig glad, så köp en french hotdog med vitlöksdressing. De e gött de!

Sitter då och hänger med min syster medans mamma handlar mat på city gross.

Uppdaterar mer sen...


Shopping rundan

 
Fick med mig lite saker hem, va ju så himla billigt! Fanns allt möjligt, kläder, filmer, böcker mm. Allt gick sammanlagt på 190kr, inte dåligt skulle jag nog säga!
 
Hurtta sele till Gwen
 
Hurtta halsband till Gwen
 
 
Jeans
Äntligen ett skal till min mobil!
 
Och ett till
 
Sov gott people
 
 
 

Idag

Har jag skött mig bra! Bara gått efter det som jag la upp igår från we heart it. Är stolt över mig själv! Vilket man får vara!
 
Va ju på outleten idag dåra. Fick med mig lite saker hem, mohaha! Slänger upp bilder sen.
 
Sen va jag i stallet och tog hand om min skadade lilla häst. Hon är bättre nu, haltar inte längre. Men hon är jätte stel i bakbenen, men som sagt bättre. Blir så orolig eftersom hon aldrig är skadad, och hon är så gammal. Så hoppas verkligen att det blir bra snart. Min lilla bebis. Btw, min mamma kallar till och med Frieda "fannys bebis". Hon är verkligen min kärlek Friedur <3
 
I alla fall så borsta jag och klippte till hennes öron, som såg förjävliga ut. Sen gick jag ner till ridbanan och lekte lite med henne. Körde lite inkallning, men hon kolla bara på annat haha. Sen hämta jag lite plast och satte fast i marken, så jag kunde träna att gå över det med henne. Hästar brukar ju tycka det är väldigt läskigt att sätta hovarna på nåt konstigt. Men hon gick över det, som om det inte va nåt där. Sen stretchade jag hennes framben, vilket hon tyckte va väldigt skönt min lilla sötis! Sen mocka jag bajs också, mums! Gwendolyn va med också, så busade såklart också.
 
                                                                           Före klippning
 
                                                                              Efter klippning
 
                                                       Hahaha, nej de är inte bästavänner!
 
                          Blev typ helt lyrisk när jag fick hennes otroligt söta gnäggande på bild!
 
                                                      Spårar alltid ut av någon anledning...
 
 
 
 
Åkte i alla fall hem sen och sprang en vända, det va jobbigt är allt jag kan säga. Sen duscha jag i en evighet. Va så himla längesen jag tog en såndär jätte lång dusch. Sen åt jag min favvo mat, kyckling wok! Kolla på film (säger vilken sen), åt popcorn med smör, och sen bj glass. Yes jag tjockade järnet! Sen mådde jag plötsligt super illa, så satt på badrumsgolvet en stund, thihi
 
 
<3 Bellski

Imorgon

Det som ska göras imorrn är:

- åka till outlet i troxhammar

- ta hand om frieda

- plugga

- skicka info om svenska arbete till mina gruppmedlemmar. (Schhh men jag har glömt pappret, men jag fixar det!)

- skriva shopping lista till min pappa som åker till USA. Woop woop, bra med nån som kan shoppa, dåligt att han e borta så länge...

- plocka i ordning på mitt rum... Dammsuga under sängen såg jag behövdes...

- mm.

Ja vi får se vad som händer imorrn



Love to ya all

Okej, skärpning forever! Är ni med mig?!
 
Girl power to the world!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Glad o positiv Fanibellski
 
 
 
 
 

Lite mer glass i livet

Sitter och väntar på min pappa som är otroligt seg! Nu står han och snackar med en snubbe vid bensin macken. Och typ 2 minuter innan så sa jag åt honom att vi behövde skynda oss för jag var kissnödig. Vänta nu, heter det så? Kissnödig, kissenödig, kiss nödig? Har nog aldrig skrivit det förr... I alla fall, så behöver jag gå på toa nu, ganska så jätte nu faktiskt.

Min pappa fjäskar med mig, min syster och mamma för att han ska åka bort i mer än en vecka... Helt ok om han åker bort lite längre oftare om det är så att man får ben och Jerry glass varje gång. Mohahahaha

Antar att jag ska rida, och sen bara dega järnet! See ya



Sova

Ska sova nu äntligen. Hoppas det blir en bra dag imorrn. Har i alla fall bestämt mig att jag nog ska köpa ben O Jerry glass, sån där glass man sitter och äter om man är ledsen. Vet inte om jag är ledsen, men jag är ju inte på sånt där toppen humör precis.

Har skrivit min kemi labbrapport nu, gick förjävligt. Jag orkar verkligen inte

Hoppas på att inte behöva drömma inatt, kan man inte få vara ifred nån gång?


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1242666/images/2012/pic_50773c80ddf2b34096000c0b.jpg" class="image">


Sorry

Ledsen blev lite depp där... Jag är ju en glad människa!
 
Asså jag är väldigt dampig/glad/skrattig av mig. HAHAHHA
 
Så ni får inte ta allt precis som det står. Finns så mycket mer runt om. I det stora hela är jag glad och lycklig, jag lovar!
 
 
Puss på er! <3

Orkar inte

Bajs, bajs, bajs och bajs. Gu så rolig jag e!
 
Nej men det va nåt jag skulle skriva... Juste, ni skulle bara veta! Asså tur att ni inte vet min användare på We Hear It.. där kan vi snacka om känslor! Verkligen absolut super mycket saker! Det är så läskigt att man kan hitta en bild med en text på, som stämmer in på ALLT. Alexia sa till mig idag att jag inte borde vara inne där för det gör mig deppig. Japp det stämmer, det gör mig deppig. Det sätter ord på mina känslor. Vilket är typ katastrof just nu, de är så starka och olika. Deprimerande saker men det är även glada. Det är allt på samma gång
 
 
 
 
 
 
 

Nykär!

Hejsan svejsan folket. Idag har det vart en sån där jätte seg dag. När vi hade lunch vid halv 1, så kändes det som klockan var 3. Och så va det den senaste dagen också, sluta klockan halv 4. Positivt va att jag kunde passa in 338 bussen, så kom hem ganska fort.
 
Juste när jag satt på bussen så kolla jag på film på mobilen. Hahhahaha är allt jag kan säga. Kollade på she´s the man dåra. Asså så himla skön. Fick pausa filmen för att jag började skratta högt på bussen när de stoppa in tampong i näsan! Åh herregud
 
Det va en ganska okej endå i skolan. Har så himla bra vänner som är så peppande/roliga/snälla. Älskar er!
 
Måste plugga nu men kan dra ut på det lite mer antar jag... ska skriva färdigt den där jävla labbrapporten! Borde träna också, får dåligt samvete när jag är så duktig ibland och sen så skiter sig allt bara för att jag är lat. Men ibland hinner jag inte heller, typ som idag.
 
Juste, nykär! Det är inte så roligt som det låter tyvärr... jag har blivit nykär i en låt. Kpop ofc! Nej men det är Taeyang i Bigbang som sjunger låten Wedding dress. Har gillat den ett bra tag nu, men igår hitta jag den på engelska! Det är alltså fortfarande han som sjunger, fast på engelska istället för koreanska. Så nu kan man sjunga med och allt! <3 till den.
 
Första är orginalet på koreanska, och andra är på engelska. Kolla på videon också, sorglig men väldigt bra <3
 
 
 
 
 
 
Jag tycker orginalet är bäst, men just nu lyssnarjag hellre på den engelska versionen. Taeyang är min, ingen får sno honom! Så himla... Mmmmmm lite mer glass i livet! Kärlek
 
 
 

Btw så ska jag duscha imorrn bitti...


She´s alive!

Ja jag lever. För ni trodde jag var död va.
Skulle aldrig ge mina fiender den lyckan, mohahahahah!!!!!
 
Idag har jag inte gjort mycket, som vanligt... Va och red en sväng på Ginisen typ. Tog en fucking timme att åka från brommaplan och hem, ska ta typ 40minuter. Jävla vägarbeten!
 
Va i skolan tidigt imorrse också på min enda sovmorgon för att plugga. Allt va Solis ide, men hon kom minsan inte! Den lilla bajskorven! Vi pluggade lite och sen drog vi till coop så att jag kunde köpa ett lager med mat, mohahah! Så kallar mig själv matautomaten nu, men det va tydligen bara jag som tyckte det va kul... Köpte i alla fall kinder maxi ofc och såna där knäckebrödsmackor med fyllning. Chokladen lär väll typ ta slut imorrn...
 
Nu har jag inget mer att säga... ni ska få en låt och kanske att jag laddar upp lite WHI (we heart it) bilder från mobilen.
 
God natt, glöm aldrig bort, att jag i alla fall älskar er alla just för de ni är <3
 
 
 
 
 
 

Middag

Sitter i min säng och äter middag för mig själv, orkade inte se min syster


Bilder

Är det bara jag som älskar bilder?! Tänkte i alla fall bjuda på lite bilder från senaste veckan som inte laddats upp här, pågrund av blogg appen. Har någon nåt emot det? Hahah
 
Måste även be om ursäkt för lite ego shots... Men nu är det så att jag har en iphone, det är ett måste att ta bilder på allt/alla och sig själv. Okej? Nu har jag varnat er!!!!
 
 
Natti natti med Gwendolyn
 
 
 
Asså jag var tvungen! Så oss bara!
 
 
 
Mys tur med Friedisen
 
 
 
Min frukost häromdan, gott det ser ut va?
 
 
 
                                   Sådan matte, sådan häst
 
 
 
                                     Forever alone i min säng...
 
 
 
 
                                              Jag idag, thihi
 
 
 
 
 

Lista

(tidsinställt- skrivet igår 18.45)
 
Emma skrev på hennes blogg att hon tyckte alla som hade blogg skulle köra denna lista... så antar att jag gör det! (vill du att jag ska länka dig Emma?)
 
Är du:
1. Är du singel? Yes box!
2. Är du lycklig? För det mesta
3. Är du uttråkad? Blir lätt uttråkad. Men nej
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej. Om det inte räknas med att man läst språket i ett år...?
6. Är du gravid? Antar att det är dags att gå ut med det officielt nu... ja det är jag. SKÄMTA!
7. Är du full? Tror inte det?
8. Är du en cooling? Alltid!
9. Är du från Irland? Nej, men eftersom du frågar, min hund är hel Irländare faktiskt.
10. Är dina föräldrar gifta? Nej, bara förlovade
 
Kärlek:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag
2. Har du någonsin blivit sårad? Ja
3. Har du någon gång tänkt på en och samma kille innan du somnat? Hahaha ja det har jag..
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Standard!
5. Har du kysst någon inom de senaste veckorna? Nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? Eh nej...
7. Är du kär? Vet inte riktigt vad jag ska svara... typ
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja om jag hittar min stora kärlek
 
10 saker två alternativ.
1. Kärlek eller lust? Kärlek ofc
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet vanliga kompisar? Några få super duper bästisar
5. TV eller internet? Men måste nog säga tv... eller internet. JAG VET INTE
6. Coca-cola eller pepsi? Coca Cola!!!!!!!
7. Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? Hemmakväll i det långa loppet
8. Pengar eller lycka? Såklart lycka, inget slår det!
9. Dag eller natt? Dag, är mörkrädd...
10. Sms eller samtal? Sms, hatar att prata i telefon igentligen. Gör mig nerrvös av nån anledning
 
 
 
 
 

God natt

Sov så sött och dröm om nåt fantastiskt!


Se upp!

Brukar aldrig kolla mitt horoskop, men jag gjorde det nyss. Akta er säger jag bara! Ska tydligen styras för mycket av mina känslor, och borde inte låta mina kompisar lida över detta! Jag ber om ursäkt redan nu, jag som skulle börja mitt liv utan klagomål ;)


Pluggish

(Tidsinställt- skrivet idag 18.30)
 
Det går inte så bra för mig i skolan just nu... Har tex omprov på onsdag i biologi på cellen. Det som är så jobbigt med att jag failar, är att jag allvarligt talat försöker så mycket jag kan med att inte faila.
 
Sen kan jag så klart försöka ännu mer. Jag borde inte få äga en Iphone, blir lätt att man sitter och kollar we heart it på lektionerna i stället för att lyssna. Jag borde också planera bättre. Plugga dagen innan är kanske inte det optimala.
 
Ville bara säga det, jag gnäller inte, jag bara förklarar. Det är bara mig själv att skylla på!
 
 
 
 
Allt detta skrev jag inför biologi provet, men jag fick F endå....
 
 

Min favvo plats

 
Har precis vart med Gwen på en av  mina absoluta favorit ställen. Det är inte nåt flashigt, utan det är bara min lilla sjö. Bara 400 meter från huset så kommer jag fram till ett ställe där jag brukar sitta och lyssna på musik och tänka.
 

God natt

Tänkte bara säga god natt till er. Man sover mycket bättre tycker jag om man fått ett god natt.


HAHHAHAHAHA

Asså jag sitter och skrattar. Jag har ingen aning om varför. Men jag sitter på mitt rum och skrattar!!!! HAHHAHAHAHA


Hellejsan

Hoppsi skoppsi. Nej men hej antar jag... haha kul va?!
 
Jag har tråkigt, märks det eller? Jag pluggar, förlåt mig "pluggar". Har tagit mig igenom en del av kapitlet i fysiken som vi har prov på imorrn. Sen lyssnar jag ofc på musik, fb, bloggen och we heart it.
 
Kan väll säga att jag är nöjd att jag lever efter tävlingen idag. Ni ska få se bilder sen, det är humor på hög nivå! Och eftersom jag är som jag är, så ska ni faktiskt få se dem! HAHHAHA dör när jag tänker på hur det gick. Så himla pinsamt alltihop. Men fortfarande, HUMOR!!!!!!
 
Vilka är det som läser min blogg? Har 7 stycken... får inte ihop vilka det är. Alexia, Solis, Emma och kanske min syster? Jaja välkomna till mitt liv med mycket humor och känslor (?) hahah i alla fall om man läst min blogg på sistonde ;)
 
Ska plugga i cirka 30 minuter sen för att sedan åka till stallet och fodra. Och kolla till min plutt Friedus som verkar ha ont i bakbenen :´( Hon är aldrig halt eller stel! Men idag, nej inte okej! Blir så orolig när hon är så gammal också (21).
 

Sängen

Jag är grymt bra på att bädda min säng! Det får mig att vilja sova...


Tävling

Vet inte om jag har berättat men jag ska tävla hoppning med min kära häst imorrn. Dock med Gina, hästen jag absolut inte hoppar ofta och kan inte hoppa bra med heller. Så får se hur det går, ska bara tävla clear round 60cm så det är ju ingenting! Men tro mig, mycket kan gå fel! Är ganska nervös, så önska mig lycka till ;)


Så ska upp klockan typ halv åtta, lite väl tidigt tycker jag. Förhoppningsvis så blir det kul, men mina nerver är inte så roliga och lugna så jag längtar inte... Kanske kommer upp bilder och film imorrn.

God natt på er


22.38

 Jag hoppas att jag har PMS, annars är det illa
 
Ni som inte är beredda på lite känslor, borde inte kolla vidare...
 
 
 
                                                           Helt värdelöst skulle jag nog säga
 
 
 
 
 
 
                                             Eller så skiter man bara i det, oftast inte värt det
 
 
 
 
 
                                                                  Deprimerande...
 
 
Nej nu får jag skärpa mig! Sluta med allt det här, sorry alla mina underbara vänner att jag drar med mig er in i mina problemos
 
 
 
 
Don´t you worry don´t worry child
See heaven´s got a plan for you
Don´t you worry don´t you worry now
 
 
 

-

Idag har jag inte gjort mycket. Har vart själv hela dagen, för de andra är med Emma på hopptävling.

Imorse hade jag mardröm, en sån där jätte obehaglig. Drömmen var ungefär som hunger games. Några eller ja typ all elever var instängda på skolan. Och sen var det fullt med folk utanför som skulle döda oss. Eller de utanför var tvungna att döda de som var inne. Jag var utanför men av någon jävla anledning så hamnade jag i skolan. Paniken var att jag visste att jag drömde. Jag grät och bad om att få vakna för jag visste att jag snart skulle bli skjuten och att det skulle göra sjukt ont! Bad någon annan slå till mig i ansiktet så att jag skulle vakna, men det gjorde jag inte.

Sen kom det ut människor ur något rum i skolan. Killar utan tröja med massa muskler. Alla förstod att de skulle försöka döda oss också, panik verkligen! Så de började räkna ner eller något liknande så jag blundade, och vaknade upp i det verkliga livet! Snacka om att jag var tacksam av att vakna!

Sen gick jag upp och gav hundarna mat och gick ut med dem. Sen gjorde jag våfflor med sylt och grädde till mig själv, mohahahaha! Kollade på några avsnitt av awkward gjorde jag också medan jag åt.

Sen var bag duktig och var ute och sprang en kortis för att försöka tänka på något annat. Duschade sen och städade mitt rum. Kollade på tv och nu är resten av familjen hemma.

Vet inte riktigt vad som ska göras resten av kvällen. Vi får se!


.

Vad fan hände?


Hejsan världen

Mina skor har anlänt, jipp! Visar de sen.
 
Vet inte vad jag ska skriva, kommer lite härliga saker från we heart it istället!
 
 
 
 
 
 
 
 

Skolan

Tjenare! Sitter i skolan just nu... Jag är hungrig, fryser och är trött. Men det är värt det, hade en bra dag igår! Tyvärr tyckte inte Emma att det va så kul.. Men vi dansa ändå. Blev typ hög på det där jävla ljuset. Och sen va det några konstiga snubbar som kom bakifrån och bara började gnida sig emot en. Men jag vände mig om och knuffa till han, då sluta han så det va lugnt.

Vi drog typ vid halv 12 så inte sent alls men det kom poliser så det va lika bra. Va hemma vid ungefär 2 tar så lång tid att åka, men sen fick vi ju vänta och så.

Sov över hos Eminskin ofc. Puma hennes hund var fett avis på att jag tog hennes plats i sängen hahaha!

Kanske ska plugga lite fysik nu..,




Woopeli Woop

 
 
Planerna är att åka buss tillsammans med Emma, Fredrika, Martina, Elin och Emma och Fredrikas kompis. Tur att jag har lite folk med mig för lär ju inte hitta själv. Vet att det typ är aprilvägen. Och sen nåt om avstyckningsvägen... hur creepy låter inte det?!
 
Ha en bra torsdagskväll ni som inte ska festa ;)
 
                                         
 
                                      Jag lär typ dansa som snubbarna i SHINee, hahahah!

-

Jag borde plugga.... eller skriva färdigt min diskussion i labben. Men nej, försöker fixa det imorrn istället... heheh så typiskt mig. F here I come!
 
Har inte så mycket att säga... FÖRUTOM Solis jag behövde din hjälp. Men du svara inte din åsna! Så jag skyller på dig att jag inte gjort min labbisraportis. Skämta bara love ya all! Känner mig över social och lite flummig.... och alla bara pluggar och vill inte prata med mig :´(
 
Pssssst Emma (aka Eminskin)  Såg att du ringt, missade det. Men såg det så sent så ville inte störa. Antar att det inte va så jätte viktigt...? Bara att terrorisera mig då, är lite seg ibland.
 
Min mamma är ganska rolig ibland... Ville bara säga att hon kan lägga roliga komentarer.
 
Jag borde sova nu... har packat inför imorrn också. Skyller på att jag är tjej och att det är därför som jag har med mig ganska mycket...
 
Försöker hålla er uppdaterade imorrn, chingeling puss puss

21.16

Idag har det vart en bra dag. Var i skolan klockan 08.00 frivilligt, bara för att plugga. Började igentligen 10.40, så tre timmars pluggande innan skolan. Känner mig ganska stolt faktiskt! Fick kanske inte så där super mycket gjort med tanke på att jag hade tre timmar på mig. Men det blev lite matte och sen skrev jag lite på min laborationsraport eftersom jag hade datorn med mig.
 
Juste drog till coop innan vi började. Bara för att jag var hungrig och behövde choklad, haha!
 
Sen blev det matte, lunch och biologi och slutade 13.40. Lunchen var by the way rolig blandat med stelt och skumt! If you know what I mean...
 
Sen har jag pluggat heeeelllllla dagen! Matte, svenska, djur och fysik. Måste bli färdig med raporten idag... så segt!
 
Imorrn väntar party! Woop woop, som Emma skulle säga. Insparksfest och det är många känslor. Typ alla positiva men är lite nervös. Shit måste packa också. Ska hem till Emma efter skolan och äta och göra oss  i ordning. Så måste ha grejer till kvällen, natten och dagen efter då jag ska sova hos Eminskin. Hoppas så sjukt mycket att det blir kul!
 
Natti natti på er

Puss

Your like a laserlight
 Burning down
 Burning down on me
You make me feel good
You make me feel safe
You make me feel like I can live another day
 
 
 
 

Fanny time

Dålig rubrik, men ni vet vad som gäller. Serious shit kommer nu
 
 Vem är Fanny? Inte ens jag vet det. Jag menar inte att det är synd om mig och jag vet inte vem jag är. Utan det är bara så det är. Man kan inte veta vem man är förutom att mitt namn är Fanny Marie Matilda Hansson och jag är galen blandning av mycket! Om man frågar någon annan, vem är Fanny? Så lär man få helt olika svar från olika personer. Det betyder inte att man är si och så med en person och nåt annat med en annan. Utan olika personer får olika uppfattningar om en.
 
Måste säga att jag hatar när man känner på sig att en person har fel uppfattning om en. Den personen har bara sett vissa delar av ens personlighet. Men det betyder inte att det stoppar personen att skapa sig en bild av hur man är. Och det är också bara så det är.
 
Jag tror att folk kan ibland tänka att jag är bitchig. Inte okej! Är verkligen inte det på riktigt, men det är såklart så att jag kan säga bitchiga saker. Men det är oftast om jag har en annledning. Och alla har en bra anledning till hur de är, även jag. Har faktiskt en anledning till hur jag är, vad jag säger och hur jag beter mig. Speciellt nu på sistonde.

Som person sä är jag feg, lågt själförtroende och blyg. Tror faktiskt inte att alla skulle tro det om mig. Jag menar jag dansar i korridorerna, är högljud och pratar även med ganska många. Men samtidigt så måste min pappa följa med mig in till frisören för att jag inte vågar gå själv, kan absolut inte knacka på dörrar för att sälja saker och säga fel i klassrummet är jordens undergång.
 
Personer är inte alltid som man tror. Kolla på dig själv, är du precis den person du beter dig som? Jag är den personen ni ser, inget är fake, men samtidigt är det så mycket folk inte vet. Jag är verkligen mig själv! Men det finns såååååå många mer pusselbitar.
 
 
 
 

You took my hand, said you love me forever.

 
 
 
Har i alla fall vart en okej dag. Skulle ha prov sista  lektionen, men det va inställt. Gjorde inte mig något då jag insett att jag skulle faila efter att jag pratat med de andra. Är jätte dålig på att plugga. Vet inte hur man gör! Plus att jag typ bara pluggar dagen innan så jag är aldrig riktigt förberedd. Fick tillbaka mitt biologi prov, jag fick F. Super duktig du är Fanny!

Gjorde mat när jag kom hem. Är inte bra på att laga mat, men jag var sugen på något annat än mackor. Så jag bara körde! Det blev pasta ala Fanny. Kokt pasta med en sås gjord på bacon, creme fraiche och mozzarela. Nej det va inte så jätte gott, måde illa sen.
 
Måste verkligen plugga nu eftersom jag bara har idag och imorrn på mig att plugga inför matteprov, skriva fysik labbrapport, läsa svenska och engelska stencil och plugga lite mer om katten. Tagga insparksfest!!!!!!
 
 
 
 

Nästa stop stallet

Påväg till stallet nu. Ska rida en stund på Frieda tänkte jag. Antagligen ut....

Sen är det bara raka vägen hem och plugga. Har nämligen prov på katt... Super kul!

Juste det är internationella barn dagen idag. Så har fjäskat med mamma så det blir god middag. Min favorit kycklingwok!!!

Nu blev det precis ändrade planer, ska hoppa med Gina. Ska nämligen tävla på söndag... Det är bara prova på tävling men jag är ju lite hopprädd. Så är absolut nervös

Här får ni två bilder på mig och min kära mössa. Den va fin en gång i tiden...


Inspiration

 
Hoppas verkligen att ni tagit åt er av det inlägget som kom typ vid 6 imorrse?! Har är i alla fall lite inspiration... tuta och kör bara!
 
 
 
 
 
 
 

<3


God morgon!

(tidsinställt: skrivet 30/9 kl 20.11)
 
God morgon Fanny!
 
Gör denna dag till en awesome dag! Kör järnet bara och gör det bästa med allt du har. Bry dig inte om vad andra tycker för de är bara avundsjuka. Vissa att du bryr dig för det gör du, och var alltid tacksam och glad.
 
Om du träffar en person som gör något konstigt/dumt/idiotiskt/sårande tänk då på att personen antagligen har en bra anledning. Kanske hänt nåt dåligt på morgonen, kanske bara gjorde fel, eller någon annan av tusen orsaker. Tro det bästa om folk. Människor föds snälla, nyfikna och glada. Det är bara miljön som ändrar på det, vilket betyder att en person alltid kan ändra sitt sätt. Kom ihåg det imorrn Fanny! Känns som du kommer behöva lite upmuntran och kloka ord.
 
Så kör järnet och kick some ass!
 
Puss på dig, du klarar det
 
 
(Andra människor ska även också ta åt sig, you can do it!)

RSS 2.0