Börja om

Gott nytt år på er alla mina kära! <3


Victoria's secret fashion show

Börjar nu på 3an!!!


God jul!

Kan ju inte låta bli att slänga in ett snabbt God Jul här!

Hoppas ni har en jätte bra jul och dag! Äta mycket, chilla mycket och åka pulka mycket är det man ska göra. Julen är min favvo tid på året, man förstår vilka man älskar och vilka man är älskad av <3


HAahahh

Failade otroligt stort igår!
 
Asså jag ramlade av Frieda... två gånger! Det va så sjukt kul! Jag skulle hoppa upp barbacka på henne, och så hade jag min thermo ridbyxor så va ju inte så smidig precis.
 
Så först skulle jag prova att hoppa upp från marken, och alltid när man hänger där hjälplös över ryggen på hästen så går hon alltid iväg. Så i alla fall så tog jag sats och hoppade som en säck mjöl och hängde där medans jag försökte slänga upp benet. Och så klart så går hon iväg så jag får framvikt och rammlar över på andra sidan! Asså detta är helt klart den roligaste avramling man kan göra! För man tar sats... och så hoppar man liksom förbi hästen och hamnar på andra sidan! I alla fall så landade jag typ på fötterna så det va lugnt.
 
Andra gången var när jag skulle försöka mig på ett andra försök. Då gör jag det enkelt för mig så jag parkerar hästen och ställer mig på en stol. Ska slänga över benet, men dom dumma byxorna sinkar mig! Så igen så går hon iväg och jag rammlar av mer ordentligt den här gången! Landar på andra sidan igen med huvudet först och landar på alla fyra.
 
Det här är serriöst den roligaste avramling man kan göra, för det ser så jäkla ointelligent ut! Och jag gjorde två...
 
 
 
 
 
 
<3
 
 
 
 

Skolan

Hade bara två lektioner idag som va i djurhuset. Blev ändrade planer vilket gjorde att jag åt lunch i skolan... som en lodis såg jag ut! Hittar inte min braiga gråa mössa, så det fick bli den för stora röda. Nej det va absolut inte sån där dag då man kände att man va vackrats på jorden! Så gömde mig lite och hoppades att jag inte skulle möta några betydelse fulla människor hahahah
 
Åkte hem och mamma hämta mig vid Svanis. Sen tog vi en promenad med alla jävla hundar i Svartsjö parken och sen till stallet. Red Frieda och tog Gina på släp.Så sjukt kalt bara!
 
Hahahah juste när jag kom tillbaka från min ridtur så skulle jag ta upp min kära iphone och ta ett kort på Gina, då dör den jäveln av kyla! HAhah så då fick den ligga i min behå i 10 minuter för att vakna upp. Det funka! Jäkligt kalt var det dock...
 
 
Hittade detta på tumblr... så sant!
 
- Have you ever gotten really close to someones face and wanted to kiss them but like you can’t?

- Yeah the tv screen got in the way

 Eller bara för alla möjliga! Hatar, älskar, snygg, elak, gammal, ung.... spelar ingen roll, du har antagligen ett smeknamn i min värld!

 

 


-



Jag är körd... Lär vara stressad och övertänkare forever antar jag...


Catch me now!

 
Matte nationella helllla dagen. Har räknat poäng vad jag kan tänkas få och jag hoppas innerligt att jag får E! När vi satt och åt lunch så kom vi fram till att denna dag sög. Men jag tycker den blev bättre sen, hahah!
 
Drog i alla fall till stan med Solis och Alex. Kolla i en affär och sen fika vi, är döds mätt nu! Pratade en stund med Emma i telifonisen, hon hade tråkigt och är på väg tillbaka till stockholm nu. Imorrn kommer hon en snabbis till skolan och säger hej och hej då till mig innan hon sticker till paradiset. Kommer sakna henne! Men snart sticker ju jag också!!!
 
Ska snart till stallet, sen hem och äta, duscha och chilli chilla. Jag MISSADE 121212 12.12. När klockan var typ 12.16 när jag satt och skrev prov så ba: NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Ja men snart är klockan 18.12 här, men den är 12.12 nån stans i Asien så då ska jag önska mig nåt! Vet precis vad jag ska önska mig, mohahaha!
 
Alla säger att det är sista sånt här upprepade datumet, men enligt mina beräkningar är det inte det! nästa är 11/11 2111 kl.11.11. HA där fick ni! Vi lär inte leva då, men det kommer igen!
 
 

Svejsus

Har pratat med Emma för en stund sen som sitter uppe i norrland. Själv är hon också. Nej det stämmer jag skulle aldrig åkt upp dit, själv, för att praktisera. I alla fall så har vi infört pratstund varje kväll, så det är mysigt! Håller på att skicka över bilder till syrran som ska ha det till nån grej. Så sitter vid gamla datorn. Gillar den mer faktiskt, plus att jag har miljoner bilder på den. Så tänkte bjuda på några goingar. Dagen va i alla fall okej. Taxi till Brommaplan och det gjorde ju inte mig nåt! Överlevde även engelska debatten, så e nöjd redan där! Okej verkar som datorn/internet cpar... så det blev inga bilder. Tar det nån annan dag i stället. God natt mina små stjärnor

Love don´t come easy

 
Kollar på x-factor final och allt! Hoppas Awa vinner, tycker hon är jätte duktig.
 
Hatar fredagar! Det är den dagen i skolan som är tråkigast. Inget roligt händer och vi har rast och lunch när alla andra har lektion, så det är helt dött överallt. Så tråkigt så att vi på lunchen startade terapi fredag... Jag, Solis och Alex va alla små irriterade och envisa så ja, det blev inte bra helt enkelt!
 
När jag kom hem så har jag suttit i datorn och kollat på massa kpop musikvideos för att få massa insperation till vårat arbete. Vi ska nämligen i gympan göra en egen dans, som vi sedan måste visa upp för hela klassen. Så det gäller att träna ordentligt, så man inte gör totalt bort sig!
 
Imorrn ska jag plugga matte, dansen, och engelska. Har alldeles för mycket i skolan just nu innan jul. Så det är väl bara att bita ihop och köra på antar jag...
 
 
 
 
 
 
Ha ett bra liv!
 
 
 

Bilder

 
Min syrra fotade mig för en vecka sen när jag red Frieda. Så tänkte bjuda på två bilder
 
 
 
 
 
 
Japp lill tanten mår bättre nu, men inte helt bra i bakbenen. Längtar tills hon blir bra så vi kan komma dit vi va innan sommaren!
 
 

Kreativ torsdag

 
Hallåjsan! Jag sitter och målar mina naglar. Jäklar vad de växer även fast jag vart en nagelbitare i 16år och 10 månader. Eller jag började väl bita när jag gick i 1an? I alla fall större delen av mitt liv. Ändå så kämpar de på och är nu långa, fortfarande infekterade under nageln dock.
 
Dagen har vart bra. Bussen hemifrån var försenad med lite mer än 20min. Tur att det inte va kallt ute! Hade fysik prov, och tror faktiskt jag blir godkänd på första försöket för en gångs skull. Stannade efter skolan och skrev etologi grej, så va hem 18.15. Stannar efter skolan varje dag känns det som på sistonde...
 
Nej nu ska jag måla färdigt och sen sova. Ny dag imorrn.
 
Btw så gifta jag mig med Solis på kemin idag. Vi fick leka med atom kullor och sätta ihop dem till molekyler. Så Solis gjorde en förlovningsring till mig bestående av en dubbelbindning av flor och nåt mer ämne. Så romantiskt för en naturvetenskapnörd att få! <3
 
Har vart på flum humör måste tilläggas...
 

Over and out

Hej är det bra med er?
 
Snöstorm nån som missat det? Tror knappast inte det! Sprang till bussen imorrse och så va den såklart försenad... typ bara 5 minuter men ändå. Bussen från brommis till skolis gick också faktiskt. Så inga problem för min del. Några var ju snösatta (Hahha från strandsatta) mitt i ingenstans, eller så kom de inte ens hemifrån. Så det va ganska många som var sena och till och med kom inte.
 
Slutade 13.40 men stannade på två fysik stöd. Så åkte från skolan 16.45 och var hemma 18.40.... nej men det är super härligt! Slogs av hur jäkla mycket snö det kommit under dagen. Typ druknade. I alla fall så skulle jag ta 338 bussen från Brommis men den kom inte så tog 317 som inte går enda hem. Tur nog så blev mammas möte inställt så hon kunde hämta mig i stallet.
 
Men innan jag kom hem så behövde min buss komma över några hinder. Spänningen är olidlig! Först va det en annan buss i bromma som inte kom nånvart för att den ja satt fast helt enkelt! Visste ni att bussar inte har 6-hjulsdrift? Det har jag lärt mig idag! Så det va halt och den kom ingen vart men det löste sig ba. När vi kom till bromma så säger busschauffören att vi kanske inte kommer nånvart för en buss i Svanis hade fastnat rätt över vägen. Men vi började vår resa mot avgrunden (svanhagen) endå! Japp lite stopp var det, och kaosartat! Tror det va samma buss jävel som i Bromma inte kom någon stans. Så i alla fall så blev jag btw fett exalterad när det är lite kaos. Tycker det är skit roligt och spännande! Så en väg som hade en fil åt vardera håll hade helt plötsligt så många filer man hade lust med. Bilar, bussar och lastbilar ihopträngda. Och det fanns inga busshållplatser längre. Man gick av där man gick av. Folk körde sicksack..... Nej men det va skit kul!
 
Okej ingen kommer orka läsa det där! Nu ska jag kolla på kanal 1 om KPOP! Weiiiiiii
 
 
 

Chillar i sängen

Det är victoria´s secret fashion show idag!!!!!! Fast ja det visas ju inte här i Sverige... Älskar att kolla på det verkligen! Har för mig att de skulle visa det den 8 december här i sverige? I alla fall så ska jag på något sätt se det!
 
Skolan har vart bra idag. Solis är dock sjuk. Saknar henne lite faktiskt (Hörde du det din bajskorv?) Nej men bra skoldag, men jag behövde släpa med mig min dator. Och det va jobbigt! Sista lektionen var inställd så slutade egentligen typ 13.30 men vi behövde skriva på vår etologi labb (Där av datorn) så tog bussen 15.45.
 
Inget på schemat att göra! Eller ja... kanske plugga till fysik provet på torsdag. Och ge hundarna mat och gå ut med dem. Och plocka ut diskmaskinen så okej jag har lite att göra. Och laga middag... Kanske ska börja göra något nu?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staden

Har vart i stan idag. Började i gallerian och kollade runt lite. Sen nk julskyltning, den va fin speciellt den med John blund.

Sen plattan och julmarknaden där. Efter det gick vi mot gamla stan och åt toast på ett ställe. Det va inte så Goa fika grejer så efter det gick vi och kolla på julmarknaden där. Sen fika vi ofc.

Jag har hittat den bästa shoppingen på länge! Först en klänning på monki som jag ska ha på jul och på Hawaii. Så jäkla perfekt, alltid velat ha en sån.

Under dagen så konstaterade mina föräldrar "wow du måste köpa en ny vinter jacka Fanny". Skoja inte! De till och med sa att de skulle betala den även fast jag har studiebidrag. Så nu har jag en ny jacka. Älskar den verkligen! En tidig julklapp blev det från mina bästa föräldrar!!! Lots of love till dem <3

Nej nu ska jag sova, natti natti



Lite ändrade planer

Blev inget stan idag, då min syrra pajade allt...
 
Men imorrn drar vi dit i alla fall och har lite mysigt. Så idag har jag pluggat, ridit, bakat och ätit godis... Är så inte sugen på godis! Ändå har jag proppat i mig lite för mycket. Gammal dålig vana!
 
Va i stallet en snabbis men det va så jäkla kallt, så när jag red så började jag nästan gråta av att mina fingrar gjorde ont. Humörsvägningar och lite överkänslig ja... Emma gick med med Gina och kameran. Så kommer nog nåt kort sen.
 
Pluggat fysik har jag gjort, dock alldeles för lite för jag har prov på måndag. Så måste hitta lite tid till det imorrn. Och så har jag bakat lussebullar! Så litejulstämning är det här på landet nu. För även ljusstackar och jul blommor har kommit upp. Ni kolla väl på julkalendern idag?! Tycker de blir sämre och sämre men det är väl för att jag börjar bli gammal....
 
Julen e påväg och det märks! Dock e jag redan trött på snön efter två dagar... Halt, och hästarna får snöstyltor. Nej det är inte så kul!
 
 
 
Från mama 2012 direkt från hong kong! Exo och SHINee uppträde och det va awesome. Älskar kpop bara, hur töntigt folk än tycker det är! Vad är det för skillnad på att lyssna på det, eller rhianna, lady gaga, coldplay, justin bieber och alla andra egentligen?! Musik är musik, vilken världsdel det än kommer ifrån
 
 
God natt
 

Bom schakalaka

Hela skoldagen va ja inte som en vanlig skoldag så att säga. Satt från klockan 9 eller 10 till halv 4 kanske och kolla på mama. Mnet asian music award. Så awesome eftersom det va live streamat! Men ja det hackade ju rejält, så mer än hälften gick inte att se. Men ja alla lektioner så har jag suttit med näsan ner i telefonen. Inte skrivit något alls. Bigbang mina favvosar vann 4 priser. Best male group, guardian angel worldwide preformer, best male artist (GD) & artist of the year. Så inga små grejer här, stolt vip!!!!! På bussen påväg hem så hoppades jag att bigbang skulle uppträda, och mitt i allt så hör jag "why so serious?" Snacka om att jag blev glad! De uppträde med "crayon" och "fantastic baby", och det va helt klart det bästa på hela galan! Så jäkla awesome är de!

Emma kom vid 17.00 och vi spela super Mario en snabbis, vart på konsum, gjort guacamole, ätit, kollat film (the vow) och käkat massa godis!!!! Skit mysigt, och en ur bra film! Hon tog bussen 23.45 hem. Och ja va inte ens rädd påväg hem för att det va så ljust och mysigt! Snön e ganska härlig ändå!

Nej nu ska jag sova. Imorrn blir det stan med familjen och sen plugga. Btw så har mama fått mig att öppna ögonen ännu mer för kpop. Det är så jäkla bra!!!!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1242666/images/2012/pic_50b94bceddf2b33f7a002287.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1242666/images/2012/pic_50b94be6e087c37b5054479c.jpg" class="image">


RSS 2.0