Jäkla blogg app

Skrev ett inlägg till bilderna på mina naglar... men av någon jäkla orsak så kom inte själva texten med, utan bara rubrik och bilder...
 
Har i alla fall vart på ikea med pappa och min syster. Pappa skulle ha nåt skåp till våran hall. Efter vi köpt det så åt vi lunch, kebab in my heart! Älskar verligen det! Juste va på hööks också innan vi åt. Blev bara två regnponchos behövs verkligen ibland.
 
Sen drog vi hem och hjälpte pappa sätta up det där jävla skåpet. Vid tre kom mamma hem och då drog vi och fika på Ises cafe. Gott som vanligt! Fick även lön, så 250kr rikare. Hjälpte till där för ett tag sen. Sen red jag på Gina också.
 
Inte så intressant dag... Bättre dag imorrn hoppas jag
 
 

In the car


Tålamod?

Absolut inte! Har väldigt dåligt tålamod. Just nu pajade jag mina nymålade naglar för att jag inte orkade låta det torka ordentligt. Som tur va det på vänster handen, så det blir inte så svårt att måla dit!
 
Vad har jag mer dåligt tålamod med? Mmmmm det mesta! Om jag väntar på nåt, och inget händer. Då är min hjärna jävligt bra på att komma på hundratals orsaker till varför. De alla är dåliga måste jag tillägga. Har alldeles för bråttom, och tar även saker alldeles för hårt. Jag tror några av er fattar vad jag menar.
 
Okej när jag har fått såna saker sakt så kan vi gå över till nåt roligare.
 
---------------------
Idag har jag hängt på skolan frivilligt. Japp satt med Emma på spångas expo. Det va faktiskt kul! Eller ja först gjorde emma ansiktsmålningar, det va kanske inte så kul. Men tycker emma faktiskt var väldigt duktig på att måla.
 
Sen åt hon lunch och sen skulle hon vara i fotohörnan. Då fick jag hjälpa till! Det va skit kul! Jag fick ta hand om djuren. Jag tog upp dem ur lådan de låg i och gav dem till barnen som fick ta ett kort med dem. Djuren vi hade va sköldpadda, skäggagam, ödla (fick hjärnsläpp av va den hetter, stink/spink eller nåt sånt) och majsorm. Det va jätte kul verkligen! Och emma va så duktig och tog korten, tog betalt peppade dem hahah. Nej det tyckte jag va kul!
 
Har även ridit idag. Tog en tur på banan och sen ut på lilla Fried.
 
Vad mer har hänt...som sagt målade naglarna. Visar bild på det sen. FYI så har jag även ätit kakor och deg... i massor!
 
 
1minut och 10sekunder, eller hur solis?

Fanny time

Visste inte vad ja skulle ha för rubrik... men nu kommer det ett serriöst inlägg.
 
Jag lyssnar ganska mycket på musik. Hemma, i skolan, på bussen och i stallet. Det jag älskar med musik är att det verkligen kan sätta ord på hur man känner. Älskar verkligen att lyssna på texter! Tycker även att musikkan beskriva en som person. Sen lyssnar jag såklart på låtar som handlar om jätte konstiga saker som jag verkligen inte kan relatera till också. Jag lyssnar ju nuförtiden på kpop... det förstår man sig ju inte riktigt på. Därför brukar jag lyssna med engelsk text, jätte effektivt!
 
Tänkte nu dela med mig av några av mina favorit låtar, som jag även tycker har bra text.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det kommer komma mer hela tiden. Lyssna och tänk efter :)
 
 

22.26

Hejsan svejsan!

Efter skolan drog nio av tjejerna till en klasskompis på tjej kväll. Det va jätte mysigt, vi åt pizza och kolla på film.

När vi skulle hyra film så hade jag och Agnes gangnam style dance battle. Den som kunde ta sig fram fortast dansande gangnam style dansen. Grejen var att vi gjorde det i nerförs backe... Så vi höll på att ramla men det va kul det. Sen dansa vi över alla övergångsställen. Lite uppe i varv? Hehe kanske lite

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1242666/images/2012/pic_50660a4d9606ee264d3ca679.jpg" class="image">


Forskarfredag

Sitter vid söderhallarna... Vart det nu ligger. Går i alla fall av vid pendel stationen Stockholm södra. Så känns ganska bra att ha med mig Alexia och Solis. Vet verkligen inte vart jag är!

I alla fall så har vi precis lyssnat på en föreläsning om vatten. Va ganska intressant för en nörd som mig. Vi har varit lite bad ass och varit inne på Coop och köpt choklad även fast vi inte fick Thihi!

Ska lyssna på en föreläsning till om något och sen drar tjejerna i klassen hem till en av mina klasskompisr för att äta pizza och kolla på film. Blir säkert mysigt!

Talk to ya later


Emmas house

Sitter i Eminskis säng just nu. I dag är det pyjamas party som gäller, woop woop! Nej men det blir chill kväll med film och kanske lite gangnam style dans...

Helt okej dag. Dålig början men bra slut. Så det jämnar ut sig och blev en okej dag. Men nu ska jag ju få en grym kväll med Eminskin!

Talk to you laters aligators. Puss och kram skumbanan


19.56

Ska äta middag om typ exakt 7 minuter. Typ och exakt är motsatta ord, så antar att jag menar nåt där emellan...
 
Sitter vid min gamla kära dator igen. Mohahahahahaha. Har i alla fall precis komit hem från stallet. Tog en sväng i mörker och regn tillsammans med Annie. Det va mysigt det, även då min häst var totalt puckad. Fick hoppa av för att hon stod och hoppa på stället. Och sen när jag skulle ta mig upp igen, ja då bestämde hon sig att jag inte fick det. Japp puckad är ordet.
 
Sen åt jag munk samtidigt som jag bar bajs. Jajaja ska snart äta, och antagligen kolla på "bonde söker fru" eftersom min mamma tycker det är kul... Nästan ett måste om man bor på landet. Lär sluta så för mig. Så om några år så är det jag som står där bland häst bajs och mjölkor med nån konstig och ful dialek och frågar sverige: Vill du ha mig som fru?
 
Här får ni en bra låt att lyssna på så länge
 
 
 
 

Home

Är påväg hem nu. Så jäkla skönt att skuta tidigt! Inga jobbiga lektioner har det vart heller, lekte tex på engelskan.

Nu ska jag hem och äta kakor med mjölk. Inte gammal mjölk utan ny och fräsch. Plugga biologi och rida måste göras också. Sen är jag hemma ensam i typ en timme. Så ska så klart dansa och sjunga galet! Måste göras om man är ensam hemma...

Åh vad jag längtar till mina kakor! Men mest av allt så längtar jag till smeten som jag spara i kylen, mohahahaha


God morgon

Sitter och äter frukost nu. Macka med smör och varm oboy. Samma frukost som alltid! Har nog ätit det sen jag gick i ettan typ hahaha

Nej ska dra till bussen om 26 minuter, så måste snabba mig lite...

Ha en bra dag!


Heej igen!

Sitter i min säng... sitter jag alltid i min säng eller?... ska sova och plugga det va det jag skulle säga!
 
Är vid min gamla dator nu. Säg inte till nån, då bloggen absolut inte är jätte offentlig, att jag gillar min gamla dator mer än min nya. Den gammla har härligare knappar och är mycket finare. Men min nya har väldigt mycket bättre batteri tid!
 
Som sagt borde plugga lite biologi.. eh hinner göra det imorrn. Plugga dagen innan ett prov är standard!
 
Sovmorgon imorrn vilket både är bra och dåligt. Bra, jag får sova längre. Dåligt, måste åka enda hemifrån mig till bromma ståendes på bussen. Så jäkla mycket folk! 30 minuter så jag överlever väll.
 
Påtal om enda eller ända. Jag är grymt dålig på att stava! Vilket jag fick se idag på svenskan. Vår lärare skulle lämna tillbaka våra texter som vi skrivit. Så hon tog upp några generella fel som hela klassen gjort. Sen skulle hon lämna ut dem och då kolla hon ner på den översta texten i bunten. Åh juste det här gör ni fel också och så beräta hon om det. Sen skulle hon dela ut texterna igen, kollade ner på översta texten igen, ja då var det nåt mer som var fel. Då säger nån i klassrummet. Undra vems den där översta texten är? Ja undra det tänker jag... kan bara säga att det va min text... Såklart! Så jäkla duktig på svenska asså!
 
Nej nu ska jag ställa alarm, plugga och sova. God natt!
 
 
Där står mjölkglasset med den gamla mjölken... jag drack den ändå! Thihihi så jäkla bad ass

21.48

Hallåjsan!

Var det nån som gjorde nåt galet/roligt/skumt så här på kvällskvisten? Jag själv var lite badass och konfronterade en av mina fobier. Mörker! Jag var ute och sprang i mörkret... Längs en enslig väg när mörkret sakta men säkert tog över himlen... Lite creepy men inte så farligt.

Nu sitter jag och kollar på svenska Hollywood fruar, så jäkla roligt. Älskar Maria!

Har faktiskt ätit chokladglass, och då menar jag riktig chokladglass. Eller det är väll riktigt båda två? Men ur chokladglassen dåra. Fast vad kom först chokladglass eller... Chokladglass. Man kan göra kulor av det... Det blev också fel om man tänker som mig. Fan va svårt det blev... Tolka det som ni vill!

Längtar som vanligt tills imorrn. Allt är så kul, men även nervöst.

Så nu har jag skrivit lite.

Har ingen bra bild. Men här kommer en när vår hund Azza morrar. Haha skämta, om man drar på hennes läppar så lyfter hon upp dem


Inspiration

Bara för att klockan är 17.36 betyder inte att dagen är slut
 
Här är lite inspiration till att göra nåt härligt/galet/mysigt/roligt
 
 
 
 
Puss & Kram

17.04

Hejsan svejsan!
 
Har fått lite bitch slaps idag... vad kan de betyda? Kanske har klagat lite? Eh men jag bad om det. Kom på mig själv med att klaga, så jag sa åt dem att slå mig... de våga dock inte, så fick mer klappar på kinden än slag
 
Just nu sitter jag i min säng. Sitter på facebook, lyssnar på musik, äter kakor, borde plugga och funderar på om jag verkligen ska dricka mitt glas med mjölk som smakar lite konstigt... Jag vet att den går ut idag och den smaka bra imorrse. Om jag inte kommer till skolan imorrn så är det antagligen för att jag blivit mjölk förgiftad
 
Som sagt borde plugga biologi. Men vill hellre vara social! Nån frivillig? Är sugen på chokladglass! hehehe istället blev det kakor...
 
Ska försöka springa sen också
 
bajs bajs sålänge
 
 

21.30

Heej Alexia! Och heej alla andra också...
 
Har varit en glad Fanny idag! Lär ha en dålig dag imorrn då... Känns som jag har värsta humörsvägningarna nu för tiden. Men sanningen är nog bara att det händer bra saker ena dagen och dåliga saker den andra. Jag borde verkligen sluta klaga. Förlåt Alexia och Solis om ni måste stå ut med en ledsen Fanny ibland. Ge mig en bitch slap så ska ni se att jag tar mig samman...
 
Som sagt, bra dag! Levde lite på att det var en bra dag igår. Men härligt att träffa alla i skolan. Min kära vän Emma kom hem i lördags. Även fast hon bara vart borta sen i onsdags så har jag saknat henne. Så extra härligt att se henne!
 
När jag kom hem från skolan så baka jag choclate chip cookies. Åt massa deg... så hade lite ont i magen. Sen drog jag till stallet. Ville ha mys tur... så då fixa jag det! Barbacka med bara grimma och musik i öronen, ridandes längs åkrarna! Så jäkla härligt även fast det va kallt och hästen ville gå hem...
 
Nu har jag skrivit Alex, är du nöjd?!
 
Längtar också tills imorrn. Men är samtidigt lite nerrvös...
 
Godnatt

Hästar

Ska dra till stallet nu
 
 

La video de gangnam style

Det här är ju då den riktiga gangnam style låten med video med PSY
 
 
 
Måste tilläga att jag, alexia och solis lyssnade på den här innan den blev super känd och va med i EMA och allt. Alex va först av oss och hon presenterade den för oss hahaah
 
Lyssna och njut, och glöm förhelsike inte att kolla!

Road to love

Fick denna fina unicorn på mitt fysik block ritad av Alexia


Nu j******

Här kommer förhoppningsvis lite bilder...
 
Om jag har tur...
 
Okej i lördags så va jag i stan med Solis Och Alexia. Skit kul hade vi! Först va vi i lite affärer och sen åt vi lunch på papiliano (?) eller vad det nu hette. Åt skit god pizza!
 
Sen drog vi till plattan där det va flashmob! Det var därför viåkte till stan från början. Alltså alla skulle dansa gangnam style! sÅ SJUKT MYCKET FOLK! Sen drog musiken igång och kanske 100 människor dansa medans 1000 kolla på. Inte så hög musik men när refrängen kom så sjöng/skrek alla! Sen jubbla alla såklart. Vi dansa inte då det var ganska många steg, men jag har allt på film... Nån snubbe fråga mig också vad som händer, så fick förklara att det var en känd musikvideo på youtube där de dansa en speciell dans.
 
Sen drog vi till solis efter jag köpt en stiftpenna. Vi drack fanta, åt päron och sminka varandra. Hur mer girly kan det bli? Kul va det i alla fall!
 
Pizza
 
Plattan
 
Plattan
 
 
Nu kommer massa skuma/roliga/fina kort
 
 
 
 
Älskar Solis hiss i hennes trappuppgång. Så himla gullig, dog lite när jag såg den!
 
 
 

Thihi

Bra dag.

Emma var på hopptävling, så följde såklart med och kolla o hjälpte till! Tyvärr vägrade de ut sig på fjärde hindret, men tyckte det såg bra ut ändå. Annie va förbi en sväng också.

Sen fika jag hos ise, red frieda och va ute och sprang. Gott fika, pigg häst och jobbigt. Japp så va det!

Bra avslut på dagen med chokladglass 😉

Ska se om jag får upp lite bilder. Har provat förut idag, men det har inte funkat...

God natt


God morgon

God morgon världen!

Idag blir det till att åka med 11 bussen till t centralen och möta upp Alexia och Solis. Ska bli en grymt rolig dag har jag bestämt!

Sen ska jag vidare hem. Min familj ska på middag senare ikväll och jag följer självklar med!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och börja dagen

Ching Ching, See you later aligator!


Natti natti

Ville bara säga godnatt med 2 bilder på mig och min kära lilla bulle på huvet 😊


Ring ding dong

Har vart i stallet. Tog en galopp tur med Frieda. Hon va så jobbig igår, så antog att hon behövde få springa. Och springa gjorde hon! Hon är så sjukt snabb! Så vi flög fram längs åker kanten. Så himla cool och häftig känsla! Sen när jag säger "rrrrrrr" så saktar hon av. Hon är så himla härlig bara!

Har ätit världens godaste middag också! Kycklingwok, mmmmm. Nu sitter jag här igen med Facebook, we heart it och musik i öronen...


17.09

Har precis bakat chokladbollar delux. Det va med ljus blockchoklad bitar i. Skit gott, kände att jag behövde choklad så jag la i lite extra...
 
Nu sitter jag på facebook, kollar we heart it och  lyssnar på musik så klart!
 
Denna låt lyssnar jag på nu, så himla fin även fast man inte fattar va han säger
 
 
 
 
 

.

Har fått en tankeställare nu på kvällen. Så måste ligga i sängen och bara lyssna på musik och tänka ett tag...

Vi hörs imorrn


Hejsan svejsan

Sitter just nu på hästryggen och skrittar fram lila frieda. Sen ska jag hem och bara lata mig och baka! Och äta massa smet!!!

Berättar om dagen senare...


Chingeling


Skrev ett inlägg igår kväll, men jag förlorade det...

Var i alla fall ute och sprang med gwensan. Skit segt gick det men man har ju motgångar i alla fall också.

Sen tog jag bussen till stallet och longerade Gina. Tog in dem i boxen, gav dem hö och allt och pussa på dem. Sen tog jag bussen hem. Skulle egentligen byta buss, men då skulle jag vänta 10min. Så jag gick 2km istället!

Sen gjorde jag middag, och åt typ halv 10. Var icke trött men dock på bättre humör! Så jag lyssna på lite kär kpop musik och målade naglarna. Sånt kan få en på bättre humör!

Nu sitter jag på 117 bussen påväg till skolan. Hoppas på en rocka fett dag!

Lite bilder från igår.., exempel så hängde jag med kossorna när jag vänta på bussen


Hallojsan

Idag var det helt okej i skolan. Eller ja allt föll samman under lunchen, typ på 45 minuter helt enkelt.
 
Bara massa glass (metafor), omringade var vi.  Det var i alla fall en konstig snubbe som snacka massa skit bara. Och sen... en gång till. Och sen fick jag ett lamt hej av en annan, lite mer känsla tack! Sen tappa Solis sina nycklar. För att jag sa åt henne att inte ha dem på bordet för det ger otur. HA på den, fick otur när hon inte hade dem på bordet. Så nån hade tagit dem, fick veta att det var nån med grå tröja... lätt!  På elevexpeditionen var desen, så vi hitta dem. Men ändå!
 
Tror det är mitt humör det är fel på. Nej jag har inte PMS. Bara en vanlig halv dålig dag. Allt det här kunde jag tyckt va kul, om jag var på bra humör. Men inte idag.
 
 
Det blir väll stallet idag, ska rida men är inte så sugen... Sen ska jag ut och springa med Gwen. Ska inte plugga, för bara nej!
 
 
 
Japp, om man ska ha magrutor får man kämpa lite! Ps. Har faktiskt haft magrutor en gång i tiden. Lovar att de snart är tillbaka!
 
/Bellski

Ching ching

Idag har det vart bra i skolan!

Har vart överlycklig då jag åt chokladglass (metafor) igår. Dock blev det inget idag, jäklar också! Men vem vet, natten är ung.

Blir nog kladdklaka idag istället (inte metafor).

Sitter just nu i soffan hos min kära kusin och hennes kille. Myspys, har bakat och ätit god middag! Har också kollat på film, jag saknar dig. I alla fall så va den bra, fast sorglig! Nu kollar vi på Hollywood fruar!!!! Så jäkla rolig. Min kära kusin hjälper mig också med min läxa haha.

Juste vi hade skolfoto i skolan. Det gick bra, lite backstage bilder kommer här 😊


Halojsan!

Sitter i min säng och pluggar. Eller ja, "pluggar"...

Har i alla fall vart i stallet alldeles nys. Mys pys! Handhästade, alltså jag red frieda och tog Gina på släp bredvid mig. Typ första gången, men det gick bra.

Precis jag "pluggar". För att vara ärlig så lyssnar jag på kpop, stalkar på Facebook och tar bilder på mig själv...

Måste skriva färdigt min laborationsrapport nu. Skit tråkigt men måste göras. Längtar bara tills det är middags dags... Är så hungrig!

Smakprov på bilder? Oh yes


Heejsan

Har faktiskt tränat idag! Blev inspirerad av min kära kompis Emma som alltid är så duktig!

Har sjukt ont i benen nu... I alla fall, längtar tills imorrn! Allt är bara så jävla kul i skolan just nu!

Mums på bilden...


Heejsan

Har faktiskt tränat idag! Blev inspirerad av min kära kompis Emma som alltid är så duktig!

Har sjukt ont i benen nu... I alla fall, längtar tills imorrn! Allt är bara så jävla kul i skolan just nu!

Mums på bilden...


RSS 2.0