GODIS

 
Ska alldeles strax gå och möta Emma vid bussen.
 
Vi ska käka godis som bara den, och dricka läsk! Ska i alla fall ha skit mysigt som vanligt!
 
Hela dage har jag varit så osocial som man kan vara! Berättar sen varför. Men jag va det tillsammans med de andra så det gjorde inte så mycket
 
 
 
 

-


Julstämning!

Min pappa är så stolt över att satt upp ljus grejsimojser vad det nu heter. Det blev i alla fall skit mysigt tycker jag! Julen närmar sig verkligen mer och mer!



Hahahaha

Fanny: "de drog ett sexskämt där! Hörde ni?"

Mamma: "nej det va det väll inte?"

Fanny: "jo de sa, vi går till sängs nu."

Mamma:"nej de sa, vi går och gifter oss nu"

Fanny: "jaha..."

Cirka 10 minuter senare

Fanny: "de drog ett sexskämt!" (Kommer inte ihåg va det va)

Mamma: "jaha"

10 minuter senare

Fanny: "Gud det ser ju ut som boobs" (om 2 lampor)

Mamma: "gu va du e inne på sex Fanny! Det är bara för att ni har sexuallkunskap i skolan nu"

Fanny: "hehehehe"


Sammanfattning: min mamma skulle bara veta! Men ja det blev lite awkward, ja sa inget mer på ett tag efter det...


Thingeling

En Fanny på bättre humör här idag!

Ganska bra dag faktiskt. Brandövning mitt i allt i skolan när det regnade och va kallt, men det gjorde inte mig något Thihi.

Fett flum på svenskan då vi ska göra rollspel och ja, det gick lite över styr. Men jag tror att vi precis som publiken kommer ha ganska så jätte kul om de förstår vår humor! Slutade vi tre och åkte hem. Han med 338 snabb buss för alla som undrar hur fort jag kom hem. Svaret är 52 minuter. Sen dega jag i sängen efter att ha gjort varm oboy med grädde. Blir galen på detta otroligt äckliga väder! Okej om man har tillräckligt med kläder på sig så kan det vara mysigt. Men nej bara...

Stallet en sväng, hästarna tycker inte heller om vädret det är en sak som en sann! Blöt och leriga va dom även fast de haft tecken. Kaninerna tyckte nog inte heller det va så härligt, tur att jag lagt in mer halm för nån dag sen.

Men Gud va intressant måste ni känna när ni läser detta... Eller inte. Imorrn blir det lång dag igen, 8 till halv 5 bara för att vi ska vara duktiga och gå på stöd.

Nej men ha ett bra liv, skämta! Eller asså jo men inte på det sättet. Jaja god natt!


...

Wow vilket bitch humör jag vart på idag! Ber om förlåtelse om jag vart otrevlig, va bara så irriterad på allt man kan vara irriterad på plus lite till. Det va mest under den första och andra lektionen, sen gick det över nästan.

Va i stallet efter skolan och tog hand om hästarna. Fast innan det så han jag hänga vid datorn och nörda, tumblr and we heart it you know!

Hoppas innerligt att det blir en bra dag imorrn. Hahah juste jag skickade hem Solis från skolan också mitt under min bitch period! Jag typ bara tog henne nycklar, tog hennes väska och sa typ du e sjuk gå hem nu! Hahahaha va sjukt irriterad vet inte om folk märkte det...?


Halli hallå

Idag har det inte hänt så mycket. Seg morgon, satt typ på we heart it och tumblr och åt två mackor och ett kokt ägg i 2 och en halv timme, framför tvn också såklart.

Sen när man kära syster äntligen vaknat så åkte vi till stallet. Va där fett länge. Mockade bajs och red en sväng ut på Friedisen. Den tanten har fortfarande krut i sig kan man väl säga! Juste så va det lite quality time med kaninerna också, syrran min hjälpte mig att klippa klor och kolla på tänder. Antog att det kanske borde göras efter vi lärt oss om kaniner i skolan. Hehe är allt jag kan säga.

Resten av dagen har jag målat naglarna och laddat ner massor med musik till mobilen. Btw så tar det sjukt lång tid att måla naglarna! Asså jag e så klumpig, otålig, skakig och ja inte smart när det gäller att måla. Så vänster handen e okej, vi ska inte prata om höger...

Här får ni bild på vänster i alla fall!



Shopping

Idag har jag vart i stan med Emmis och shoppat. Det va jätte mysigt och kul!

Jag hade inget speciellt att shoppa, men Emma "behövde" några saker... Slutade med att hon mest köpte saker hon ville ha än behövde. I alla fall så hängde jag mest efter som en svans och stöttade henne i hennes köp, hahahah! Hon köpte en jätte fin klänning måste jag lägga till också, satt perfa!

Jag fick köpt 3 nagellack... Men fina va dom! Så imorrn ska jag måla naglarna.

Btw om ni vill ha julstämning så åk in till stan. Jag längtar ännu mer till julen nu! Va verkligen skit mysigt med juldekorationer och munk ställen och sånt!

I alla fall så va det en härlig dag, med en härlig Emma!


-

HAHAHHAHA skratt retande! Tvärt om för mig, börjar bli desperat här borta...

Nej jag skämta bara. Men det kanske inte är precis dom denna bild...



Bajs

Sötaste Coca Colan ever! Den är super liten, bara 15cl


Jag har en plan

Imorrn ska jag filma! Nördigt va?! Men det är så jag, så jag kan ta det. Ni ska få följa med Fanny en dag i skolan.

Jag vet att jag bara har 7 läsare eller ja typ 3 om jag ska vara ärlig... I alla fall så tycker jag att det ska bli kul att filma och klippa ihop lite godbitar! Jag gör det alltså för att jag tycker det är kul hahah

Be ready för det lär komma väldigt mycket konstiga saker! Hahahah ska verkligen bli kul för mig själv att se vad jag gör på dagarna.

Tillsist... Åh jag e så himla nördig!


hejsan

 
Ska snart dra till stallet. Blir bara en snabbis för sen ska jag ska skriva en engelska grej. För de som undrar så överlevde jag engelska muntliga, så nu e det fritt fram med livet! Skämta...
 
Har faktiskt vart en väldigt bra dag idag! För de normala så va det skola mellan halv 10 till halv 2. (09.30 - 13.30) För oss onormala, jag, solis och alex... Kvart i 8 till kvart i 5 (07.45 - 16.45) Nej inte helt normala nej. Men vi skulle gå på stödet på morgonen men som vanligt spåra det ut och vi gjorde annat, tror inte ens att det va nåt stöd? Sen i alla fall så va det lektioner och sen en lång väntan till andra stödet som började 16.30. Kakor fixar det lätt! Så jag och Alex gick och köpte det på coop. Sen hände det ganska mycket under de närmaste 30 minuterna. Måste nog säga att det va bra saker, hahah! Stödet gick bra, tills jag spåra ut... Socker i blodet plus att klockan va 4.. inte bra! Stackars Alex och Solis fick se ännu mer sidor av mig. Den här gången den väldigt konstiga!
 
 
Nej nu ropar mamma på mig. Se ya!
 
 

Flyga fort som vinden


Åh e fett nervös inför imorrn! Har bok samtal på engelskan om en bok som jag har 300 sidor kvar att läsa på... ah not gonna happen! Så håller på att kolla på filmen, och sen ska jag läsa massa sammanfattningar. Standard med att aldrig läsa färdigt alla böcker...
 
Btw så heter den "the kite runner" Flyga drake eller drak flygaren heter den på svenska. Tror den e ganska känd och även film. Dock så den depprimerande men ändå bra. Om jag orkar så kanske jag läser färdigt den frivilligt.
 
Dagen i skolan va bra, fick sluta tidigare på grund av inställd lektion. Och sen så hade vi hål också så då satt vi på exakt samma plats i matsalen i en och en halv timme... Japp vi prata mest om POTATIS och barnprogram. Vet ni vad det är för julkalender i år? Det är Greveholm någonting. Har tydligen varit för några år sen och va bra, så den i år är tvån. Jag kommer forever kolla på julkalendern varje år. Det bara är så punkt slut.
 
Juste min 11.11 önskning gick i uppfyllelse idag. Me like!
 
Nej nu måste jag kolla på filmen bye bye
 
 
               Fick denna bild av Emmis när jag va depprimerad. Tror det hjälpte faktiskt! Tack min bebis <3
 
 
 

Mitt liv är fulländat! (Nej det är det inte, men det låter bättre än "mitt liv är på mycket god väg att bli fulländat det enda som saknas nu är .............. som ni själva får lista ut vad det är... inte så svårt att gissa, de flesta saknar nog det, om dom inte i och för sig redan fångat sin, må dem då leva i evig lycka, jag vill ha min ............ nu verkligen nu kände jag.)

Tror jag tog precis pris i världens längsta rubrik! One - cero to Fanny.
 
Okej men detta videoklipp jag nu ska visa er är... AWESOME! Mej men det är allvarligt talat bra. Det må vara 35 minuter... men det är 35 minuter av AWESOME. Btw så påminner Nigahiga mig om en sak/grej/mönster/färg/person/upplevelse/dig/världen/döden... nej inte om döden men om en annan sak...
 
 
 
När jag blir stor ska jag bli en A.S.S.
 
Tjingeling eller... Chingeling. (HAHAHHAHHAH fattar ni? Ching istället för tjing! Ching är mer asiatiskt är tjing... och de är asiater!!!!! HAHAHHAHAHA)
 
Hej då (HAHAHAH eller som de säger i Asien.... nej hade inget mer roligt. Okej ska sluta nu...)
 
 
 

Bilder

Hej ni kommer få massa bilder från olika ställen från den senaste månaden kanske. Så ja to bad for you om du inte gillar det
 
Bilder från kanske 2-3 veckor sen (?) när våra kompisar från gotland va på besök. Så vi tog en promenad och fika i ekebyhovsparken.
 
 
 
 
 
 
 
 
Min lilla älsklingshund!
 
 

Bilder

 
Här kommer lite bilder från skolan från lite olika tidpunkter. Älskar Gandalf han e så jäkla skön! Om nån undrar så är det sköldpaddan...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alex och Solis två av mina vänner som gör allt så himla roligt! Det är nästan alltid lika kul att gå till skolan när man vet att de är där och lyser upp allt <3
 
 
 

Bio

Idag va en härlig dag med bio och allt! Såklart så va det sista breaking dawn som skulle ses! Min fan sida kom ut lite under filmen och jag va väldigt nära på att börja gråta... Men den va i alla fall super bra och alla måste se den!!!

Imorrn blir det pluggande hela dagen lång! Kemi grejs måste bli färdigt plus ett helt arbete om hundar... Suck Fanny!

Nej men god natt på er så hörs vi imorrn


23.27

Hejsan svejsan! Just nu sitter jag och importerar alla bilder från iphonen äntligen till datorn. Så det blir nog ganska mycket bilder nu så ni e beredda.  Lite över 500 tror jag allt att det va... ganska många e från skansen och ja sen lite damp bilder...
 
Imorrn blir btw en härlig dag med Solis och Alex. Och sen på kvällen så kommer Jossan och Laurens... och även min pappa. Han har vart i Frankrike tror jag allt.
 
Oki ni får ett smak prov på lite bilder nu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite annnat än det som vart på sistonde i alla fall!
 
 
 

Summer times

 
Det är ingen ide att jag skriver nåt personligt här för tillfället, det blir endå inte så kul!
 
Så då ska jag komma på nåt annat att skriva... hmmm...
 
Okej, jag längtar till sommaren! Bikini, shorts och härliga t-shirts. Sommaren är verkligen en glad årstid, det är färger och musik och...ljus! Min vinter består mycket av jeans och tjocktröjor... inte så kreativt och glatt precis. Men på sommaren så händer det faktiskt att det blir shorts och linnen.
 
Hahah på vintern packar jag verkligen in mig själv om jag tänker efter. Jag fryser väldigt mycket av mig, så tjocktröja är faktiskt ett måste!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Längtar faktiskt lite. Men det händer bra saker innan det också faktiskt, julen och utomlands mm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hejsan

 
 
Jag har vart på dåligt humör idag. Ville bara få det sagt så alla vet. Men nu lämnar vi det.
 
Har ni hört One Directions nya låter? Typ alla är bra faktiskt. Speciellt en <3 Idag sa jag att det va min nya depp låt... men texten är så himla fin så den blir till det man gör den till. Äkta kärlekslåt i alla fall.
 
 
 
 
 
"Im in love with you
and all these little things"
 
 
"your perfect to me..."
 
 
"You´ll never love your self
half as much as I love you"
 
"You´ll never treat your self right darlin
but I want you to"
 
"If i let you know Im here for you
maybe you´ll love your self like I love you"
 
 
Det här tycker jag är en bra definition på vad kärlek är. Och nån vacker dag så kanske nån känner så här för en
 
 
/F
 
 

-


Jag hoppas verkligen det


Hej

 
Haahhaha märkt att jag blev på lite damp humör nu på kvälls kvisten. HAhahah
 
Jag ville bara säga god natt tror jag... Jag har inget annat för mig än att sova, deprimerande! Nej jag överlever! Imorrn ska jag vara glad, eller ja försöka..
 
Har sovmorgon och sen bara en lektion. Chilli chill chill thihi
 
 
 
 
1. Det är nästan ännu värre att säga till nån... Nej men det är ganska pinsamt ja!
2. Hahahah helt oacceptabelt att göra detta misstag! Verkligen inte ok!
3. Hallå vi lever i sverige på 2012 talet, det är absolut inte pinsamt skulle jag nog säga
4. HA på den. Jag pratar typ inte ens med dem jag gillar på det sättet. Åh sån jäkla mes Fanny!
5. Min emailadress är inte så farlig... [email protected] Hahah 5 kommer från när jag spela fotboll för jätte länge sen!
 
Nej nu ska jag sova och bli lycklig! Puss på er mina ugglor och drakar och sälar och ekorrar (?) Och alla andra
 
 
/Bellskinator
 
 

19.59

 
Idag var första dagen tillbaka i skolan. Den va bra med lite dåligt kan man väl säga.
 
För det första va det dött... och det sög! Va i alla i skolan klockan 08.00 för att plugga matte, typ tre tal blev det. I alla fall tre tal mer än på lektionerna! Så det är framsteg ;) Första lektionen engelska börja klockan 09.35 så det va mycket sovmorgon man missa för att i alla fall försöka vara duktig! Engelska läraren satte lite press på mig nu... för jag kan tydligen höja mitt betyg. Jag måste prata mer muntligt... Toppen!
 
Sen va det matte med en konstig vikarie, lite små skum så där ni vet. Musikvideo time! Weiii, ja det va bara det vi gjorde på den lektionen...
 
Sen lunch... ja jag fick lite må illa känslor där ja. Nej det va inte kul, uh fy mår illa jag bara tänker på det. Närmare en så går jag inte in på det på bloggen...
 
Slutade gjorde vi sen också! Så efter lite övertalande så fick Alex och Solis med mig till konditoriet. Så vi fika typ i en timme och sen åkte jag hem och sov i två timmar. Japp nästan raka vägen upp till sängen och däckade... Sen åkte jag till stallet och fixade.
 
Nu ska jag äta och sen ja, inte plugga!
 
Det är den hundrade (100) videon jag gillat på youtube! Weiii jag gillar The Fray! Ni ska få fler godingar sen
 
 
 
 
 

?

Jag ligger i sängen och ska sova nu... Inte ok! Inga bra dagar/vecka kan inte sätta ord på vad det är, men det är inte bra.

Så nu ska jag sova för det är enda sättet att komma bort från allt. Förhoppningsvis så vänder det snart...


Vad hände...

... med mitt liv?
 
Jag har tusen saker jag borde göra, men vad gör jag då? Svar ingenting.
 
Det blir för fasikens överslagshandling av hela mitt liv. Ni som läst etologi vet att det är när massa saker skickas till hjärnan som behövs göras. Alla är lika prioriterade vilket gör att hjärnan inte vet vad den ska göra först. Allt blir pannkaka och man gör nåt som inte har med saken att göra.
 
För mig innebär det att läsa engelska boken, räkna matte, skriva ett arbete och städa går bort och istället så sitter jag på mitt arsle i sängen och vaggar fram och tillbaka över paniken att jag inte gör nåt. Jag kan inte koncentrera mig för att mitt rum är jätte stökigt, men om jag städar så känns det som jag lägger ner tid på det istället för att lägga det på att plugga. Allt blir en ond jävla cirkel utan verken början eller slut.
 
Jag blir sur/arg/depprimerad och jag måste ta mig ur det på nåt sätt...

Människor

Viktig info OBS!

Det är EMA ikväll vilket vi alla längtat efter! Red carpet just nu klockan 20.00 och main show klockan 21.00. Det kommer vara uppträdanden av Taylor Swift, Alicia Keys och för alla kpop nördar Psy! Och även fler så klart!

Jag har i alla fall längtat så jag kollar!!!!!


bajs

Hej jag har tråkigt så jag lyssnar på musik. De låtarna nedan faktiskt! Kan ni se vilka de är? Ursäkta stavning, jag suger på att stava, plus att det gick av bara farten....
 
 
Are you ready to turn the tiiiiiide? Were killinir in the name of god. I wont lay down and die. Help me turn the tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiide. Im only you asking you to please to see.... (någonting). Are you frigheten cause im frighten to
 
-8 -8
 
I cant keep up I cant back down. Cause theres you and me and all other people. I dont know why but I cant keep my eyes of you.Theres something about you now that i cant (någonting). Nothing to lose.
 
I been out on that open road. Dont break me down, ive been driving to long. I drive fast. Been trying hard not to get in to trouble. I just ride. I just ride.
 
Im burning down tonight. Im minasjuking da. Im burning down. Trika somina su. Kuruma nika seka tcja. Im burning down tonight. My girl. Im burning down now. Dont let me down now.
 
I found god in the corner of first and (någonting).Smoking your last cigarett. Were where you when everything was falling apart. Lost and insecure you found me. Just a little late you found me. Every one ends up alone.
 
But i guess its really over now. Cant belive wahts going on. Just makes me feel that what we had was real. Cause you should be my lady. Know that we belong whit eachother.  Listen to youre heart wont let you down. I see you walking down in your wedding dress.

Bättre

Bättre dag idag så jag har målat till lite på mina naglar...


En av de där

Dåliga dagarna.

Inte nöjd med denna dag! Absolut inte, och jag mår inte bra. Varför vet jag inte, men jag känner mig jätte tung.

Har i alla fall målat naglarna. Och som man ser på dem, så ja dålig dag. Noll inspiration = inga roliga naglar = inget roligt liv. Ibland kan jag vara väldigt kreativ vilket betyder att jag är glad. Jag målar bara saker jag känner för och idag, inte så mycket.

Bara att börja om imorrn. Sov gott


Blä

Jag har inte fått sova ordentligt på ja typ en vecka... Idag var inget undantag!

Jag kommer antagligen vara små sur så alla vet. Mamma jobbar så igår sa hon att vi andra skulle fixa frukost till hästarna. Jag tänkte jag får väl ta det även fast jag sov 4 timmar förra natten. Jag sa inte emot utan bara sa okej, min syster däremot sa nej men jag får aldrig sova! Jag orkar inte! = gör mamma irriterad. Så jag fick också lite små skäll, super schysst! Mamma sa i alla fall åt henne att hon måste.

Imorse väckte pappa mig vid nio! Dags att åka till hästarna... Så jag bytte om, gick på toa. Och fråga pappa, har inte Emma gått upp än? Nej för hon behövde tydligen inte för hon skulle få sova. Allvarligt talat, lägg av! Jag får sova 6 timmat varje natt och senaste natten sov jag 4. Helt okej att åka till stallet på morgonen för min del, men då ska fan min syrra också med! Så hon ligger fortfarande i sin säng och sover nu. Och ja jag väntar på att det ska bli kväll så jag kan sova!

Hej nu har jag avreagerat mig!



Okej?

Hade ju då skrivit en text till bilden.

I korthet: awesome dag som ska fortsätta vara awesome!


Haha


Heej

Dålig uppdatering det är här känner jag!

Igår kom jag hem innan sex nån gång tror jag. Vi slutade fyra och sen tar det ganska lång tid att åka från Skansen och hem. Nu när jag tänker efter så kom jag faktiskt inte hem så sent.. Va väl hem innan halv sex tror jag.

Kul va det på Skansen i alla fall. Vi hade etologi lektioner och sen såg vi alla djuren. Men vi va utanför burarna och såg och fick liksom inte göra nåt men det va kul ändå.

T.ex. Så fick vi se när lappugglan fick mat, då satt den en meter framför oss så man kunde ta på den, men det fick vi ju inte. Sen såg vi när sälarna fick mat, och så gjorde det lite konster för att få det. Och sen såg vi ju björn, lo och varg och allt annat på avstånd.

Btw visste ni att man inte får härma en uggla? De kan tror att det är ett hot, och då kommer de flygande med klorna först och landar i ens ansikte... Helt enkelt gör inte det!

Nu kommer snart min buss, ha en bra dag!



Sova

Jag borde sova nu. Imorrn drar klassen till Skansen för att vara där i en vecka. Vi ska observera djur och ha lektioner med djur vårdarna där. Så vi är alltså med dem som jobbar där. Hoppas innerligt att vi får klappa på nåt djur eller hjälpa till att mata. Eller mocka skit, jobba lite liksom!

Är dock inte så jätte taggad... Men det blir nog kul! Ska kunna ta mig dit också, det är mitt största problem just nu. Jag menar ska Fanny åka tunnelbana och spårvagn? Jaja det löser sig nog.

Natti natti ville jag bara säga


-

 Jag är på gråt humör. Än har jag inte bestämt mig om det är för ingenting, eller allting.
 
Jag är uttråkad och ensam, och det är ingen härlig känsla.
 
Även fast det inte känns bra just nu av nån anledning som jag inte vet om, så vet jag att det alltid löser sig och blir bättre...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes matte ska det va!


Härlig dag!

Jag har ju lägntat till skolan. Och allt jag kan säga är att det levde upp till mina förväntningar!
 
Enda negativa var att jag inte åt lunch med Emmis. Imorrn blir det förhoppningsvis bättre dag då jag tror att vi har lunch samtidigt. Annars va det en bra dag som sagt. Först lite lektioner där det mest va flum... Matten är offecielt en "ta kort och kolla på musikvideo lektion". Så ja vi körde på det spåret va
 
Slutade 14.00 men vi hade omprov i fysik som började 15.00 så blev lite plugg inför det. Solis och Alex gick till coop för att köpa nåt att äta för att orka med provet. Gissa vad de kom tillbaka med?! Gifflar, alltså kanelbullar så då blev vi sockerhöga men tyckte man koncentrerade sig bra för det.
 
Provet gick bra faktiskt! Det va inte bara E prov utan det va som ett vanligt. Och tror aldrig jag pluggat så ordentligt inför ett prov förrut. Så om det lönar sig får vi se, för vem vet, då kanske jag faktiskt blir duktig och börjar plugga!
 
Som sagt bra dag! Jag är hel igen hahahaha
 
Bilder får ni sen. Laddar upp en från mobilen, men det kommer mer

Nya naglar

Intensiv dag!

Är påväg för att se musikal nu. Utan headset så ingen musik för min del, det suger! Ska i alla fall bli kul att se musikal och sen äta på restaurang.

Innan vi åkte iväg har jag pluggat för fullt till omprovet i fysik imorrn, vilket faktiskt går förvånansvärt bra! Målat nya naglar som nu ska få se plus duschat och gjort mig i ordning. Lite panik har jag inför imorrn då vi har ett kemi arbete, som jag inte gjort nåt på...

Här får ni en bild på mina naglar. Och ha en bra kväll för det ska jag!



Längtar efter julen...

Åh herregud vad ska jag ta mig till?! Längtar till julmust, julskinka, godis, klä granen, snö, snögubbar, islycktor, pynta, julmusik och bara glädjen. Julen är den bästa tiden på året, bara för att allt är så mysigt!
 
Har bestämt att mitt rum ska få en ordentlig pynt omgång när julen närmar sig. Ljusslingor, rött, vitt och grönt! Det ska bli heaven! Åh vad jag längtar!
 
Btw så lyssnade jag på lite julmusik påväg till ikea. Ni ska få min favorit jul låt. Hoppas innerligt att jag ska få fira julen nån gång så som i videon. Plus att jag någon gång ska fira jul i USA har jag bestämt.
 
Det här ska bli den mysigaste julen på länge! För det ska jag göra den till
 
 
 
 
 

Min syrra

Hon frågade mig, vad som lät som seriöst, "har du bajs i ansiktet?" När hon såg de här bilderna.

Jag må säga ordet bajs väldigt mycket, men jag kan lova att jag aldrig haft bajs i ansiktet. Men det ser faktiskt ut som det, eller hur?


Det är i alla fall en ansiktsmask. Den luktade eller smaka inte bajs heller. Det ser helt enkelt bara ut som bajs. Det är faktiskt en choklad ansiktsmask! Varm och allt blev den.

Gu va lycklig jag är nu när jag fått använda mig så mycket att ordet bajs! Skämta bara, är lite trött därav ett långt inlägg om ingenting... Förutom bajs thihi!

Åh god natt


Naglar

Tog bort mitt nagellack nu på kvällen, för imorrn ska de göras fina igen!
 
Tänkte gå på årstiden tror jag och köra på träd insperation. Ja jag har en grej för träd... Det är nåt speciellt med dom, kanske va ett i mitt förra liv. I alla fall nåt i den här stilen:
 
 
 
 
 
 
Åh så fint!
 
God natt på er muppisar

Ikea

Japp i dag gör min familj som de gamla goda tiderna, drar till ikea! Men idag behövde vi köpa några skåp till nya hallen. Förr drog vi dit om vi bara hade tråkigt. Så då blir det plugg i kväll plus att jag bestämt mig att jag ska tjocka choklad! Så måste köpa upp ett lager på ica.
 
Skulle ju egentligen på bio ikväll med familjen, men det blev ändrade planer. Mamma hade tydligen fixat biljetter till en musikal på söndag. Så det blir det i stället. Däremot blir det film mys hemma ikväll!
 
Okej jag måste erkänna att jag måste sitta framför tvn och kolla på Xfactor när 1D är där.... Här får ni min favvo låt av dem!
 
 
 
 
Tror jag lagt upp den innan... Men åh så bra text <3
 
 
(Till Emma: Kan tyvärr då inte söndag... vi hörs om vi kan nån annan dag)
 
 
 

Tatueringar

Vill tatuera mig om jag hittar nåt som betyder nåt för mig. Det jag vet är att jag vill ha något litet och i svart vitt. Just nu är jag inne på ett litet träd eller en fågel. Även ord som får en att må bättre tycker jag är snyggt. Jag har inte bråttom att skaffa något, det ska kännas rätt...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eminskin

Kom hem för inte så länge sen, för har vart hos Emmisen. Jätte mysigt va det, har saknat henne!
 
Först åt vi jätte god middag. Det va pasta med en sås på mjölk, grädde, vitlöksost och skinka. Skit gott verkligen, Emma är en begåvning i köket! Hon kan till och med göra lasagne, typ jätte svårt i mitt huvud. Sen kolla vi på film ofc (standard!) den här gången blev det "jag saknar dig" som den där låten jag skrev om kommer ifrån. Jag va nära att börja gråta några gånger, men jag har lärt mig att behärska mig tror jag. Dock inte hemma! HAHAHH
 
Det va i alla fall jätte mysigt!
 
På dan idag red jag på Friedisen. Åh min lilla ponni! Va ju ett tag sen hon blev riden, men våran duktiga hovslagare tyckte att hon behövde röra på sig. Så idag fick jag äran, och hon va jätte pigg och glad! Lyssnade inte alls när jag bad henne att sakta ner eller stå still. Men hon tyckte det va så kul, blir så himmla lycklig själv då <3 Red även med Annie som red på P, härligt med lite sällskap.
 
 
 
Nu ska jag snart sova. Imorrn blir det bio på kvällen med familjen, och massa plugg på dagen.
 
Natti natti, dröm sött
 
 
 

Jag blir galen

 
Okej kan bara inte sluta lyssna på denna låt! Det går inte. Den är från filmen "jag saknar dig", hemsk film och lite konstig, men den behöver ses.
 
Jätte fin historia, han gillar henne och han är så mycket äldre och hon dör och han blir arg och ledsen hennes syrra blir lite weird och ja det va en lång mening utan kommma tecken och allt men det är typ så som filmen är... och jag älskar låten!
 
 
 
 
 
 
 
 
<3

.


Veterinär

Tar det lite kort. Men Gina har ju problem med ryggen, hon har ont.
 
Veterinären tyckte vi skulle köra uteslutnings metoden då han inte trodde det va ryggen som va det som började allt eller vad man ska säga. Så han såg henne springa lite och bli longerad. Han konstaterade att hon markerade/halt på båda fram och vänster bak. Knappt märkvärt för oss men det va där.
 
Så nu har hon cortison i båda fram benen. Så det är boxvila som gäller i tre dagar, hon får alltså inte gå ute i hage. Efter de dagarna får hon gå i liten torr hage i fyra dagar. Plus att hon ska tömköras på rakt spår. Sen om en vecka får hon gå i "normal hage". Och om två veckor så ska vi tillbaka till cliniken igen. Plus att hon har jätte snygga blåa ben! För hon har tre/fyra lager bandage och bomull för att skydda stick hålen.
 
Han säger att det kommer gå att fixa, men med lite tid. Och hon har skrubbs... ja kolla upp va det är om ni behöver veta ;)
 
 
 
 
 

RSS 2.0